Ben Affleck: Prietenii actorului îl văd nefericit și cred că a devenit marioneta lui Jennifer Lopez

02.11.2022, 18:32

Căsnicia lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez nu merge conform planului, întrucât actorul se gândește să revină la viața de burlac. Cuplul s-a căsătorit în urmă cu doar trei luni, după ce și-a reluat relația de ani buni. “A devenit marioneta lui JLo, ca toți ceilalți înaintea lui”

Nu este o noutate faptul că fiecare cuplu de la Hollywood a trebuit să suporte partea lor de expunere mediatică traumatizantă, împingându-i de multe ori în pragul unei crize de nervi. Relația complicată a vedetelor de la Hollywood cu mass-media și cu farmecul care le înconjoară a jucat întotdeauna unul împotriva celuilalt și și-a menținut reciproc relevanța. Insiderul care a dorit să opineze despre viața maritală a lui Ben Affleck și Jennifer Lopez devine încă un factor care contribuie la examinarea în masă.

Surse apropiate cuplului au sugerat că JLo îl are pe Affleck sub un control foarte ferm și că acesta este efectiv ca o marionetă pentru ea. Acest lucru începe să afecteze bunăstarea mentală a actorului și de aceea vrea deja să iasă din relație, transmite marca.com.

“A devenit marioneta lui JLo”

Familia și prietenii apropiați ai actorului au declarat pentru revista Heat World că sunt îngrijorați pentru bunăstarea lui Affleck, deoarece consideră că, după primele luni de căsnicie cu Jennifer Lopez, “nu este 100% fericit”.

“Toată lumea, inclusiv Ben, știa ce implică căsătoria cu Jennifer, dar este greu de crezut că este 100% fericit când pare atât de inconfortabil și pierdut. A devenit marioneta lui JLo, ca toți ceilalți înaintea lui”, spun ei. “Ben nu i s-a plâns lui Jen, probabil pentru că știe că, dacă începe să-i ceară spațiu, ea nu o va lua prea bine.”

“Bietul om este pe cale să izbucnească în lacrimi”

Declarațiile date sunt un răspuns la cele mai recente imagini apărute cu actorul, publicate de paparazzi, care îl arată pe acesta privind în jos în timp ce se plimba prin Los Angeles.

Cuplul a fost văzut rar împreună de când s-au căsătorit, ceea ce este departe de anul în care s-au întâlnit, în care erau văzuți în public bucurându-se tot timpul unul de compania celuilalt.

Deși toate acestea sună un pic prea ireal și exagerat pentru a fi adevărate, relația și istoricul personal de sănătate mintală al lui Ben Affleck trezesc suspiciuni în mințile rătăcitoare ale publicului cu privire la gradul de adevăr al acestor ipoteze și supoziții. Persoana din interior a mai afirmat:

“Jen ar fi prima care ar recunoaște că este nevoiașă, dar cu Ben este la un alt nivel. Nici măcar nu-i trece prin cap că îi cere prea mult. Ea îi vede ca pe cuplul de superstaruri al generației lor – dacă nu chiar al tuturor timpurilor – așa că vin ca un pachet.

Jen poartă foarte mult pantalonii. Ea îi spune cum să se îmbrace, cum să mănânce, cum să facă sport – cum să-și trăiască întreaga viață. Aceasta este o versiune cu totul nouă a lui Ben și este oarecum trist de văzut. Se transformă în robotul personal al lui J-Lo.”

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit pe 20 august anul acesta, pe proprietatea primului din Riceboro, Georgia, în cadrul unei a doua nunți pline de farmec, în mijlocul prietenilor, colegilor de muncă și familiei. În timp ce JLo continuă să facă muzică și să joace în comedii romantice, Affleck este ocupat să opereze ca Batman al DCEU, filmografia sa actualizată citând rolul său în viitoarele The Flash și Aquaman and the Lost Kingdom.

citește și...