Jennifer Lopez nu l-a iertat pe Ben Affleck pentru greșelile din trecut. Vedeta îl face pe actualul soț să plătească pentru vechile lui obiceiuri

16.10.2022, 15:23

În ciuda faptului că au dat o a doua șansă relației lor, care în cele din urmă a dus la căsătorie, Jennifer Lopez se pare că nu este dispusă să îl ierte pe Ben Affleck pentru greșelile din trecut. Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, se pare că își eliberează frustrarea făcându-l pe iubitul ei, Ben Affleck, să plătească cheltuielile pentru tot ceea ce fac.

Inițial, cei doi urmau să se căsătorească în urmă cu câțiva ani, dar au anulat nunta care se anunța în urma unor dezvăluiri care l-au surprins pe Affleck petrecând la un club de striptease și cu niște fete în casa unui prieten. Ei sunt acum căsătoriți din acest an.

Se pare că Lopez încă nu a trecut peste această încercare, cântăreața și actrița făcându-l, se pare, pe Affleck să plătească mai multe cheltuieli. În ciuda faptului că are o avere netă care este mai mult decât dublă față de cea a fostului star Batman, potrivit marca.com.

Lopez îl face pe Affleck să plătească la propriu și la figurat

“El este ca și cum ar fi contul ei bancar personal”, a declarat o sursă pentru Radar.

“El plătește pentru zborurile lor cu avionul privat, vacanțele, hotelurile, cadourile somptuoase, de la haine la bijuterii, și mesele rafinate ori de câte ori ies în oraș. Limuzinele sunt tot pe nota lui de plată, de asemenea, și el îi cumpără mereu lucruri. Este destul de ironic, din moment ce el nu valorează nici pe departe cât valorează ea – dar el știe că plătește o datorie emoțională, dar și financiară. Ea nu l-a uitat și nici nu l-a iertat complet, așa că acesta este modul ei de a-i reaminti că există un cost pentru comportamentul său.”

Probleme conjugale

Cei doi au avut, de asemenea, mai multe certuri în ceea ce privește stilul personal al lui Affleck, precum și obiceiul său de a fuma.

“El este genul de tip care poartă blugi și tricouri, iar acum Jennifer încearcă să-i spună ce poate și ce nu poate purta”, a adăugat sursa.

“Se știe că a țipat la el și a arătat cu degetul. Îi face pe oameni să se întrebe dacă nu cumva ea îl confundă cu câinele! Ea urăște cu desăvârșire țigările lui Ben. El a promis că va renunța la ele, dar cu toate cicălelile ei, fumează mai mult ca niciodată.”

Cuplul se luptă, de asemenea, să gestioneze situația lor de co-părinți, Affleck având trei copii cu fosta sa parteneră Jennifer Garner, în timp ce Lopez are doi copii cu fostul soț Marc Anthony.

“S-au întors la rutina muncii și a creșterii copiilor. Realitatea s-a instalat”, a conchis sursa.

Ce a făcut Ben Affleck pentru a o supăra pe J.Lo

Cuplul s-a cunoscut la începutul anilor 2000, pe platourile de filmare ale filmului Gigli, când cântăreața era încă căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, dansatorul Cris Judd. Cuplul a devenit public după ce a divorțat de soțul ei de atunci. Povestea lor de dragoste a ajuns la nivelul următor, duo-ul logodindu-se în 2002.

Adevărata problemă a început atunci când actorul ar fi înșelat-o cu o stripteuză în 2003. The ENQUIRER a relatat că starul din Gone Girl a petrecut împreună cu prietenii săi Christian Slater și Tara Reid cu stripteuze la Brandi’s Exotic Nightclub din Vancouver, Canada.

O dansatoare de atunci a susținut că actoru ar fi făcut sex oral cu mai multe femei la petrecere.

După incident, cuplul și-a amânat căsătoria printr-o declarație comună din cauza atenției excesive a presei. Cu toate acestea, relația lor a luat sfârșit în 2004, când au anunțat anularea logodnei lor.

citește și...