Jeni Nicolau, marcată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. ”Eu niciodată nu l-am simțit temător de ceva”

07.11.2021, 13:26
Jeni Nicolau, marcată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. ”Eu niciodată nu l-am simțit temător de ceva”
Jeni Nicolau, marcată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. ”Eu niciodată nu l-am simțit temător de ceva”

Cântăreața Jeni Ncolau este profund marcată de moartea celui care a fost îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. Artistul a încetat din viață în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. ”Eu niciodată nu l-am simțit temător de ceva”, a declarat Jeni Nicolau. Aceasta a dezvăluit și când a vorbit ultima oară cu Petrică Mâțu Stoian.

Dispariția lui Petrică Mâțu Stoian a îndurerat lumea artistică din  România. Printre vedetele care au vorbit despre regretatul artist se numără și jeni Nicolau., care este profund marcată de moartea colegului său de breaslă. ”Ce-ai făcut Petre???Asa ne-a fost vorba???Imi arde inima de durere!Anul acesta s-au împlinit 30 de când ne Cunoștem! Iti mulțumesc pentru tot??????. Anul acesta mi-ai spus lucruri atât multe și de frumoase legate de cariera mea! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.

Jeni Nicolau, marcată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Când a vorbit aceasta ultima oară cu artistul

Jeni Nicolau a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, că a vorbit cu Petrică Mâțu Stoian în urmă cu două săptămâni. ”Ultima oară am vorbit acum doua săptămâni. Mi-a scris și mi-a zis că sunt extraordinară, după ce mi-a văzut niște momente pe Facebook. Vorbeam de câte ori avea ceva să îmi spună sau atunci când era la drum lung ma suna și stăteam de vorba și câte o jumătate de oră. Din punct de vedere profesional nu avem ce sa îi reproșăm și la fel și din punct de vedere uman. Își iubea prietenii, mereu făcea pe toată lumea să râdă. Când ne întâlneam la petreceri râdeam cu el și îl puneam să îmi povestească întâmplări de la începutul carierei sale. Suntem șocați”, a declarat artista, potrivit spynews.ro.

”Noi am vorbit despre orice, dar nu depsre COVID-19. El era un om care îl iubea pe Dumnezeu, eu niciodată nu l-am simțit temător de ceva. A avut o credință extraordinară pe care și-a întărit-o pe parcursul vieții. Nu am dormit toată noaptea, aseară am aflat vestea. Băiatul asta a plecat de la țară cu talentul și cu inima cât o lume. Nu a avut pe nimeni, doar pe Dumnezeu. El nu a primit niciodată niciun premiu și din cauza aceasta a suferit de multe ori. A fost este și va rămâne artistul României, a lăsat în urma lui multă durere”, a mai spus Jeni Nicolau.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noeimbrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, are se afla în recuperare post-COVID, a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, starea pacientului era deja una gravă când a fost internat.

“Starea lui nu a fost deloc bună (…). Se ştie că există long-COVID-ul care lasă nişte sechele, începând de la afectarea creierului (…). Dacă boala este mai gravă, plămânul suferă şi este predispus să se supra-infecteze. Cred că acest lucru s-a întâmplat şi la el. Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, doctorul Cosmin Librimir, directorul medical al SJU Reşiţa.

Pacientul avea şi alte afecţiuni medicale, pentru care se afla sub tratament cu anticoagulante. “Era sub tratament cu anticoagulant din cauza unei afecţiuni la cord, care predispunea (…) la producerea de cheaguri. Lua şi înainte de COVID acest anticoagulant”, a explicat doctorul Cosmin Librimir. Conform aceleiaşi surse, pacientul a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID.

Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit, dar nu a avut copii

În plan personal, Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit cu Carmen Mihaela timp de 16 ani, dar a divorțat în anul 2012. Problemele în căsnicie au început după ce solistul a părăsit Ansamblul „Doina Gorjului” şi s-a mutat la Craiova, ra soția sa a rămas la Târgu-Jiu. „Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, spunea artistul, potrivit click.ro.

Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii. „Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Asta nu este un capăt de țară. Am destui nepoți care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, declara acesta în emisiunea “Folclorul sub lupă”.

citește și...