Cel mai ascuns secret al lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a divorțat și de ce nu a făcut niciodată copii: „Am discutat cu soția și i-am zis asta!”

06.11.2021, 21:27
Cel mai ascuns secret al lui Petrică Mâțu Stoian! De ce a divorțat și de ce nu a făcut niciodată copii: „Am discutat cu soția și i-am zis asta!”
Petrica Matu Stoian canta in deschiderea concertului "Benone 77", la Sala Palatului din Bucuresti, joi, 22 mai 2014. Concertul aniversar "Benone 77" celebreaza 77 de ani de viata, dintre care 60 de activitate muzicala, a interpretului de muzica populara, Benone Sinulescu. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani în Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-a făcut rău în dimineața zilei de sâmbătă. Acesta și-a trăit ultimii ani din viață singur, fără soție.

Îndrăgitul interpret de muzică populară a pus capăt căsătoriei cu Mihaela în 2012. Cei doi au divorțat în mare secret la Judecătoria Târgu Jiu. Aceștia s-au despărțit de comun acord.

„Eu și soția mea am decis să ne separăm. A fost un divorț elegant. Am rămas în relații bune cu fosta soție, vorbim la telefon… . Noi suntem niște oameni civilizați, nu ne-am bălăcărit și nu o vom face. Faptul că m-am mutat la Craiova cu noul loc de muncă, în urmă cu trei ani, și mi-am luat o casă acolo a răcit relația noastră. După un timp am spus că, decât să trăim o singurătate în doi, mai bine mergem fiecare pe drumul nostru. Am avut o căsnicie frumoasă și mergem mai departe”, declarat Mâțu Stoian la vremea respectivă pentru Pro TV.

Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii, iar acum averea nu se știe unde va ajunge

Despre Petrică Mâțu Stoian s-a vorbit în toți acești ani că ar fi unul dintre cei mai bogați artiști, având o avere de câteva milioane de euro. Cu toate acestea, îndrăgitul cântăreț n-a avut copii.

„Sincer, nu cred că un copil ar fi schimbat ceva. Mie nu mi-au plăcut niciodată copiii! Am avut odată o discuție cu soția mea și am ajuns la concluzia că e mai bine așa, că nu trebuie să-și strice corpul”, spunea Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian urma un tratament post COVID-19, iar sâmbătă dimineață i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital!

citește și...