Jador trebuia să meargă la ”Asia Express”. ”Am dat casting de acum un an! Mă voiau”

28.05.2021, 16:01
Jador trebuia să meargă la ”Asia Express”. ”Am dat casting de acum un an! Mă voiau”
Jador trebuia să meargă la ”Asia Express”. ”Am dat casting de acum un an! Mă voiau”

Jador a dezvăluit că ar fi trebuit să meargă la show-ul ”Asia Express”, în noul sezon care se filmează în prezent.

Jador, care a fost concurent la ”Survivor România”, de la Kanal D, a dezvăluit că ar fi trebuit să participe și în noul sezon al show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1.  Artistul a dezvăluit că a fost casting încă de anul trecut. “Ar fi trebuit să merg acum la Asia Express, dar nu pot din cauza piciorului. Am dat casting de acum un an! Mă voiau!”, a declarat Jador la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, citat de click.ro.

Jador a vorbit și despre problemele pe care le are la picior în urma participării la ”Survivor România”. ”Stau prost cu genunchiul. Doare puțin, dar uneori când merg, nu tot timpul. Când stau în picioare mult, mă taie așa la genunchi. Ar trebui să ajung la operație, dar amân, mi-e frică de cuțit. Nu prea se poate amâna. Nu vreau să ajung la cuțit. Mi-e frică de operație, mi-e frică de doctor. Sper să-mi treacă de la sine, dacă nu, merg la spital. E rupt în trei locuri. M-a sunat Dorian să-mi zică să mă operez la doctorul lui”, a explicat acesta.

”Asia Express”, la sezonul 4

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

citește și...