Jador va avea nevoie de operație după participarea la „Survivor România”. ‘Suntem predispuși ca oameni la greșeli’

23.04.2021, 22:15
Jador va avea nevoie de operație după participarea la „Survivor România”. 'Suntem predispuși ca oameni la greșeli'
Jador va avea nevoie de operație după participarea la „Survivor România”. 'Suntem predispuși ca oameni la greșeli'

Jador a fost eliminat de la „Survivor România”, după ce consiliul de urgență a stabilit că el trebuie să se întoarcă în România.

Solistul s-a accidentat la piciorul stâng, însă a continuat să intre pe traseu pentru a lupta pentru Faimoși. Din păcate, starea lui nu mai era una bună, iar cadrele medicale l-au sfătuit să revină în țară.

Jador se operează după eliminarea de la „Survivor România”

Într-o intervenție telefonică la Teo Show, Faimosul a explicat că, sâmbătă (24 aprilie), se va întoarce în țară. În plus, el a dezvăluit că va avea nevoie de operație la picior.

„Vineri plec din Dominicană, sâmbătă ajung. Să mă aștepte toți jadorașii mei acolo. Mă duc direct la Bacău! Prind Paștele acasă! Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc! Aș fi vrut să fie eu ultimul, să câștig! Dumnezeu decide însă cine câștigă. Visele în ziua de azi sunt, din păcate, materiale. Sunt oameni care-și doresc să câștige, au nevoie de bani poate mai mult ca mine. Eu am ajuns la «Survivor» din întâmplare. Dumnezeu a vrut să mă accidentez.

La a doua accidentare, mi-am rupt meniscul în trei locuri. Doctorul mi-a zis să fac o lună de zile recuperare, dacă nu merge, bag operație. Suntem predispuși ca oameni la greșeli, în viața normală nu ai timp să te gândești la greșeli. Am greșit foarte mult la viața mea! Pe mine mă iubește lumea tare, dar nu înțeleg de ce. Mă bucur că am ajuns unde mi-am dorit. Am ce să bag acum la ghiozdan!”, a declarat Jador, la „Teo Show”.

citește și...