Jador, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu mai înțeleg nimic”

11.04.2021, 10:27
Jador, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu mai înțeleg nimic”
Jador, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Nu mai înțeleg nimic”

Jador a fost propus pentru eliminare la competiția ”Survivor România”.

Echipa Faimoșilor a pierdut cel de-al doilea joc pentru imunitate de la ”Survivor România”. Membrii echipei Faimoșilor au teebuit să nominalizeze un coechipier pentru eliminare, cel ales fiind Jador.

Cântărețul este propus pentru eliminare alături de Mellina, din echipa Războinicilor.

Jador, nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România”. Ce a declarat cântărețul

Membrii echipei Faimoșilor l-au propus pentru eliminare pe Jador, cu intenția de a-l salva pe Sebastian Chitoșcă.

Aceștia au încercat să facă o strategie de vot înainte ca fiecare dintre ei să numească persoana care intră în cursa pentru eliminare la ”Survivor România”. Vedetele au calculat însă greșit nominalizările și Jador a fost cel care a ajuns să fie nominalizat.

„Nu mai înțeleg nimic.Trebuia să fie și Sebi. Nu trebuia să fie și Sebi? Le merit, pentru că am pierdut patru puncte. Dacă pierd mai multe meciuri într-o săptămână, plec direct acasă, pentru că eu nu vreau să pierd. Prefer să fiu supărat și să nu învăț niciodată să pierd. Nu vreau să învăț să pierd. Vreau să sufăr când pierd, pentru că mă motivează să câștig. Asta pentru copiii care se uită la emisiune să fie motivați, să fie supărați pentru a obține tot ce își doresc ei”, a declarat Jador după ce a aflat că el este cel propus pentru eliminarea din competiția din Republica Dominicană, notează wowbiz.ro.

Ce a declarat Mellina după ce a fost propusă pentru eliminare

Jador este propus pentru eliminarea de la ”Survivor România” alături de Mellina, din echipa Războinicilor.

“Stiam ca voi fi nominalizata de catre echipa! Si ei stiu, am mai avut o discutie in camp, ca sunt impacata cu gandul de a pleca acasa! Daca raman aici voi continua sa lupt si sa dau tot ceea ce pot pe trasee!”, a declarat Mellina, citată de kanald.ro.

”Si publicul va decide pentru ca el este suveranul nostru! El va decide daca isi doresc sa ma mai tina in aceasta competitie! Si daca ei vor decide ca vor sa ma mai tina in aceasta competitie voi lupta pana capat, de la capat pana la capat, de la capat si ma voi reinventa si voi cadea si mai voi ridica de cate ori este nevoie! Dar eu accept orice fel de deznodamant ca si la prima nominalizare de saptamana trecuta!”, a mai spus concurenta din Echipa Războinicilor.

citește și...