Andreea Antonescu, dezvăluiri de la ”Survivor România”. I s-a spus să facă topless

10.04.2021, 14:31
Andreea Antonescu, dezvăluiri de la ”Survivor România”. I s-a spus să facă topless
Andreea Antonescu, dezvăluiri de la ”Survivor România”. I s-a spus să facă topless

Cântăreața Andreea Antonescu a dezvăluit lucruri neștiute legatre de participarea sa la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D.

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Andreea Antonescu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, în urma voturilor primite de la telespectatori. Într-un vlog, Andreea Antonescu a povestit lucruri neștiute legate de participarea sa la competiția respectivă. printre altele, artista a dezvăluit că un coleg, al cărui nume nu a vrut să-l facă public, i-ar fi propus să facă topless, relatează revista Viva.

„Ne îndreptăm spre insulă. Pe drum port o discuție în care mi se spunea: stai liniștită, au venit foarte multe fete și au făcut toate topless, poți să faci și tu, o zi, două, trei, ți-o fi rușine, noi suntem obișnuiți, tu probabil ești obișnuită. Când am auzit-o pe asta, eu am înnebunit. Nu, că eu trebuie să demonstrez că pot mai mult, nu topless”, a spus Andrea Antonescu.

Andreea Antonescu, despre restricțiile de care a avut parte la ”Survivor România”


Andreea Antonescu a povestit și despre situațiile mai puțin obișnuite de care s-a lovit în momentul în care a ajuns în Republica Dominicană.

„Sunt luată de la aeroport, așezată frumos în cameră. Mi s-a spus că în aproximativ 2 zile voi intra în competiție (…) Sunt anunțată că mi s-ar lua telefonul. Pe nepusă masă, mi s-a luat și telefonul, după care mi s-a spus: nu poți părăsi camera până nu intri în competiție. Ok, ies pe balcon, mă uit în dreapta, în stânga: să știi că n-ai voie să stai foarte mult nici pe balcon, nu vrem să te vadă cineva, ești pur și simplu o surpriză și n-am putea risca să-ți facă cineva vreo poză și să se afle înainte de intra în competiție”, a detaliat vedeta.

„La un moment dat, mă duc să fac un duș. Nu tu gel de duș, nu tu șampon, nu tu balsam, nu tu nimic (…) M-am tot învățat că în orice hotel e gel de duș, săpun (…) Mi se luase și bagajul, hainele de competiție și atât: un tricou, un maieu, o bustieră, o pereche de pantaloni scurți, una de pantaloni lungi și o bluză cu mânecă lungă. Cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete. (…) Poate un șampon, un balsam, un gel de duș, un balsam… Nu, că ești la Survivor (…) Și țigările va trebui să ni le dai, nu ai voie cu țigări. (…) Sunt luată, sunt dusă cu barca pe mare, genele făceau uite așa (n.r. fluturau), că n-am apucat să le dau jos, lentilele, pentru care am primit aprobarea medicului, pentru că sunt lentile cu dioptrii”, a completat artista.

citește și...