Cum a ajuns Starlin de la ”Survivor” în România. ”A fost foarte greu la început”

06.04.2021, 16:27
Cum a ajuns Starlin de la ”Survivor” în România. ”A fost foarte greu la început”
Cum a ajuns Starlin de la ”Survivor” în România. ”A fost foarte greu la început”

Starlin de la ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri despre viața sa. Acesta a povestit cum a ajuns în România.

Starlin este unul dintre membri echipei Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, care este filmat în Republica Dominicană și este transmis la TV de postul Kanal D.

Acesta s-a născut în Republica Dominicană și a ajuns ulterior în România. Despre cum a ajuns în România, despre cum s-a adaptat, dar și despre viața sa din prezent a dat detalii Starlin într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Cum a ajuns Starlin de la ”Survivor” în România.  ”A fost dificil să îmi las familia”

Starlin este căsătorit cu o româncă și a venit în România în anul 2011. Acesta a mărturisit că i-a fost greu să se adapteze la început.

”Am venit în România în 2011. Am locuit împreună cu soția mea în Dominicană timp de trei ani – ea este de origine română – și apoi am decis să venim aici, după ce am terminat facultatea în țara mea. A fost dificil să îmi las familia. A fost foarte greu la început, m-am adaptat greu la altă climă. Apoi, a fost dificil să fiu atât de departe de mama mea, de prieteni. Mi-a fost dor de casă”, a spus concurentul de la ”Survivor România”.

Starlin a oferit detalii și despre cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. ”Pe o rețea de socializare, era prietenă cu un prieten, i-am văzut poza și mi-a plăcut. Nici nu știam unde e România. I-am lăsat un mesaj cu mailul meu, mi-a răspuns. Așa a început povestea noastră, în 2008. Un an am vorbit zilnic online. Am decis să vină ea la mine și, după trei luni, a început să lucreze într-un call center în limba engleză”, a detaliat Starlin.

citește și...