Mellina, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Accept orice fel de deznodământ”

10.04.2021, 10:50
Mellina, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Accept orice fel de deznodământ”
Mellina, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Accept orice fel de deznodământ”

Mellina este prima concurentă de la ”Survivor România” care este propusă pentru eliminare în această săptămână.

Echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D, a pierdut primul joc pentru imunitate din această săptămână în fața echipei Faimoșilor. Astfel, concurenții din echipa Războinicilor au trebuit să nominalizeze un coechipier pentru eliminarea din concurs.

Cea care a fost nominalizată pentru a fi eliminată din competiție este Mellina.

Ce a declarat Mellina după ce a aflat că este propusă pentru eșliminarea de la ”Survivor România”

 

Mellina a primit cu mult calm vestea ca este prima concurenta nominalizata pentru eliminare din această săptămână de la ”Survivor România”si, mai mult decat atat, a dat de inteles ca se astepta la acest lucru din partea coechipierilor săi. Aceasta a afirmat că acceptă orice fel de deznodământ în ceea ce privește participarea sa la competiția respectivă.

“Stiam ca voi fi nominalizata de catre echipa! Si ei stiu, am mai avut o discutie in camp, ca sunt impacata cu gandul de a pleca acasa! Daca raman aici voi continua sa lupt si sa dau tot ceea ce pot pe trasee!”, a declarat Mellina, citată de kanald.ro.

”Si publicul va decide pentru ca el este suveranul nostru! El va decide daca isi doresc sa ma mai tina in aceasta competitie! Si daca ei vor decide ca vor sa ma mai tina in aceasta competitie voi lupta pana capat, de la capat pana la capat, de la capat si ma voi reinventa si voi cadea si mai voi ridica de cate ori este nevoie! Dar eu accept orice fel de deznodamant ca si la prima nominalizare de saptamana trecuta!”, a mai spus concurenta din Echipa Războinicilor.

citește și...