Jador, motiv de ceartă între Brigitte și Florin Pastramă. ”L-a făcut terci și varză. Îți dai seama ce rușine”

19.01.2021, 15:53
Jador, motiv de ceartă între Brigitte și Florin Pastramă. ”L-a făcut terci și varză. Îți dai seama ce rușine”
Jador, motiv de ceartă între Brigitte și Florin Pastramă. ”L-a făcut terci și varză. îți dai seama ce rușine”

Cântărețul Jador a fost motiv de discuții între Brigitte și Florin Pastramă.

La emisiunea ”Xtra Night show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Brigitte și Florin Pastramă au povestit despre momentele tensionate din cuplul lor din cauza cântărețului Jador.

Totul a pornit după ce Jador i-a trimis un pupic virtual lui Brigitte Pastramă.

Florin Pastramă s-a enervat la culme pe Jador


Brigitte Pastramă a dat detalii despre cele întâmplate. ”Mi-a făcut-o urât de tot. Am postat ceva cu Jador și eu am ales o melodie de fundal, iar el a făcut semnul ălă de pupic, că am găsit eu melodia aceea și el (nr. Florin) a luat telefonul, a văzut și a început să vorbească cu Jador, că noi eram atunci certați de vreo două zile. L-a făcut pe Jador terci și varză. Îți dai seama ce rușine”, a spus Brigitte Pastramă, citată de spynews.ro.

Florin Pastramă a explicat și el ce anume l-a deranjat la Jador.

”Dacă a fost la un eveniment cu mai multă lume, de ce a făcut poză doar cu el și nu cu toți. Eu l-am întrebat de ce i-a dat pupic nevesti-mii și el mi-a spus: ”Cred că glumești”. Putea să spună: ”Frate, stai liniștit, am dat din respect sau ceva”. Mai spun încă o dată, nu îi mai dați mesaj lui Brigitte pentru că vorbiți cu mine”, a afirmat partenerul de viață al lui Brigitte Pastramă.

Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă la emisiunea ”Ferma”

Brigitte și actualul ei soț, Florin Pastramă, s-au cunoscut pe durata participării la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambii au fost concurenți.

Vedeta și-a amintit despre momentul în care a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă.

”În Ferma l-am cunoscut. Nu-mi pare rău că am participat. Mai important este unde l-am cunoscut. L-am cunoscut în proiectul Ferma. Nu regret pentru că acest proiect m-a făcut să devin o persoană cu un statut independent față de fostul meu soț, lucru care pe mine mă bucură foarte mult și mi-a deschis o carieră în domeniul televiziunii. A fost un nou început pentru mine. Acolo l-am cunoscut. E drept că la momentul acela, trei luni de zile, nu am avut telefon, nu am avut informație, nu am avut internet. Nu am știut cine este Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulți decât trebuia să-i fac. Dar acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem. Lucrăm cu ce este. Păi ce să fac?… Suntem unde suntem, nu este așa de ușor. Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte-foarte greu… El a fost unicul dintre colegii mei care a avut încredere în mine. Toată lumea mă privea ca pe o ucigașă care a băgat picături de ochi în mâncare…”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiunea de televiziune.

 

citește și...