Cum le-a explicat Pepe fetițelor sale că nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă. ”Am stat amândoi de vorbă cu copiii”

06.01.2021, 10:27
Cum le-a explicat Pepe fetițelor sale că nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă. ”Am stat amândoi de vorbă cu copiii”
Cum le-a explicat Pepe fetițelor sale că nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă. ”Am stat amândoi de vorbă cu copiii”

Cântărețul Pepe a dezvăluit cum le-a explicat celor două fetițe ale sale, Maria și Rosa, că nu mai formează un cuplu cu mama lor, Raluca Pastramă.

Pepe a fost invitat la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a făcut noi declarații despre fosta sa parteneră de viață, Raluca Pastramă, și despre fetițele lor, Maria și Rosa. ”Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect”, a declarat Pepe, potrivit spynews.ro.

”Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă”, a adăugat el.

Cum a petrecut Pepe de sărbători

Pepe a petrecut sărbătorile de iarnă alătri de familia sa – părinții, frații și fiicele sale.

”Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice”, a mărturisit artistul, citat de sursa mai sus-menționată.

Pepe a mai afirmat că deși anul trecut a fost unul dificil pentru el, încearcă să meargă mai departe. ”Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva”, a completat acesta.

Pepe a fost cel care a anunțat că se separă de cea de-a doua soție

 

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

citește și...