Brigitte Pastramă, deranjată de comportamentul soțului ei. ”M-am săturat să urle la mine, m-am săturat să mă facă în toate felurile”

09.12.2020, 16:13
Brigitte Pastramă, deranjată de comportamentul soțului ei. ”M-am săturat să urle la mine, m-am săturat să mă facă în toate felurile”
Brigitte Pastramă, deranjată de comportamentul soțului ei. ”M-am săturat să urle la mine, m-am săturat să mă facă în toate felurile”

Brigitte Pastramă a răbufnit la adresa actualului ei soț, Florin Pastramă. Aceasta s-a declarat deranjată de modul în care este tratată de partenerul ei de viață.

Brigitte Pastramă  a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește relația cu soțul său, Florin Pastramă. Vedeta a răbufnit după ce Florin Pastramă a făcut comentarii despre educația pe care Brigitte i-a dat-o fiicei sale, Sara.

„Eu nu greșesc cu nimic. Încerc să mă aplec spre credință. M-am săturat să fiu făcută bolnavă, m-am săturat să fiu făcută nebună, m-am săturat să urle la mine, m-am săturat să mă facă în toate felurile, eu care am avut patru bărbați în 15 ani, m-am săturat să fiu făcută așa de către el. Nu e o relație, ca să zici că te desparți așa, cu una, cu două. E o căsnicie. Eu văd cum se comportă, și el, și fratele lui, și mama lui. Și își bat joc de mine”, a comentat Brigitte Pastramă la emisiunea pe care o are la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Brigitte și Florin Pastramă s-au luat la ceartă și din cauza lui Ilie Năstase

Recent, Florin Pastramă și Brigitte s-au luat la ceartă din cauza fostului partener de viață al brunetei, campionul la tenis Ilie Năstase. Brigitte a izbucnit în plâns și i-a spus actualului ei soț, Florin Pastramă, că de ea a avut sentimente puternice pentru Ilie Năstase și că nu a stat cu acesta pentru bani.

”A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am razbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el. Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă.

Vedeta a afirmat că dacă nu ar fi fost pocăită s-ar fi separat de Florin Pastramă. „Florin e tot timpul, aproape, cu noi. Florin muncește, dar Florin nu are banii lui Ilie, dar asta este. Se enervează și se frustrează și vorbește urât cu mine. Nu e normal să îmi spună mereu că am umblat cu un bătrân, și o să-l bată Dumnezeu pentru asta. Nu pot să-l iert așa ușor. Dacă nu aș fi fost pocăită mă despărțeam de el. După ce vine de la maică-sa, e schimbat total”, a spus ea.

citește și...