Jador, fost concurent la ”Puterea Dragostei”, luat în vizor de Adriana Bahmuțeanu. ”Băiatule, nu uita că faima obținută repede…”

02.08.2020, 09:47
Jador, fost concurent la ”Puterea Dragostei”, luat în vizor de Adriana Bahmuțeanu. ”Băiatule, nu uita că faima obținută repede...”
Jador, fost concurent la ”Puterea Dragostei”, luat în vizor de Adriana Bahmuțeanu. ”Băiatule, nu uita că faima obținută repede...”

Jador, fost concurent la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a fost luat în vizor de vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu este de părere că banii și faima l-au schimbat pe Jador, fost concurent la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Vedeta de televiziune îl atenționează pe Jador în legătură cu celebritatea. Ea afirmă că faima i s-a urcat la cap fostului con curent din casa ”Puterea Dragostei”.

”Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să te rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.

”Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit”, a mai spus vedeta.

I-a lansat o provocare fostului concurent de la ”Puterea Dragostei”

Adriana bahmuțeanu i-a lansat o provocare lui Jador. Aceasta ar vrea ca fostul concureent de la ”Puterea Dragostei” să încerce să cânte o celebră melodie ca binecunoscutul Adi Minune.

”Îi lansez o provocare lui Jador. Să încerce să cânte ”O sole mio”, dar nu ca Luciano Pavarotti, ci ca Adrian Minune. Sau o piesă de care nu sunt sigură că a auzit: ”Copacul” lui Aurelian Andreescu”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Adriana Bahmuțeanu e fan al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că este fan al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, filmat în Turcia și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Adriana Bahmuțeanu a afirmat că a urmărit emisiunea ”Puterea Dragostei” ori de câte ori a avut ocazia. Ea s-a uitat la show-ul respectiv și prin prisma specializării sale în terapie de cuplu.

”Am avut ocazia să studiez comportamentul unor cupluri și să le analizez și din punct de vedere profesional. Am urmărit cât am putut sezonul ăsta, din păcate nu cât mi-aș fi dorit, poate și din cauza programului pe care l-am avut. Oricum, am mai recuperat în izolare”, a declarat vedeta de televiziune.

citește și...