Se întoarce Jador la ‘Puterea dragostei’? Ce a declarat despre Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare

30.07.2020, 16:12
Se întoarce Jador la 'Puterea dragostei'? Ce a declarat despre Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare
Se întoarce Jador la 'Puterea dragostei'? Ce a declarat despre Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare

Jador, fost concurent la emisiunea ‘Puterea dragostei’, a oferit detalii despre posibilitarea reîntoarcerii în show-ul matrimonial. Solistul a afirmat că nu este dispus să le cunoască pe noile concurente, ci pe noua prezentatoare a emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Manelistul a devenit cunoscut după ce a participat în primul și al doilea sezon al reality-show-ului de la Kanal D. Recent, Jador a recunoscut că ar vrea să mai repete experiența, dacă producătorii emisiunii vor fi de acord.

De asemenea, solistul a spus că o place pe Cristina Mihaela, noua prezentatoare care i-a luat locul Andreei Mantea.

M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a imtra în emisiune, la Istanbul’, a declarat Jador pentru Wowbiz.ro.

Ce a spus despre fostele lui iubite

Mai mult de atât, Jador a vorbit și despre cele două relații pe care le-a avut cu Simina Loica și Ella.

‘Am iubit-o pe Simina, însă nu a fost să fie sentimente până la capăt. Totuși, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea, s-au născut o serie de melodii care au avut mare succes la public!

În ceea ce o privește pe Ella, aici, situația a fost mai complicată., o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu multe reproșuri și neîncredere. Din acest motiv, poate nu am rămas împreună, dar viața merge mai departe!’, a mai spus artistul.

Mesaj emoționant pentru Andreea Mantea

Jador a ținut să îi transmită un mesaj emoționant și Andreei Mantea, după ce vedeta a anunțat că părăsește scaunul de prezentator al emisiunii ‘Puterea dragostei’.

‘E cea mai inteligentă femeie pe care o cunosc, cu asta trebuie neapărat să încep. Mă bucur că am cunoscut-o, că am avut onoarea de a o cunoaște, că ea m-a lăsat să o cunosc, cum e ca om. Faptul că arăta bine, că e o femeie frumoasă, nu trebuie să zic eu, că asta vede toată lumea. M-a ajutat cu multe, mi-a dat multe sfaturi bune și pentru toate acestea îi mulțumesc’, a fost mesajul lui pentru Andreea Mantea.

citește și...