Adriana Bahmuțeanu, despre gelozie. ”Una a venit și l-a pupat pe gură”

18.07.2020, 10:28
Adriana Bahmuțeanu, despre gelozie. ”Una a venit și l-a pupat pe gură”
Adriana Bahmuțeanu, desre gelozie. ”Una a venit și l-a pupat pe gură”

Adriana Bahmuțeanu are o relație cu cântărețul grec Nikolaos Papadopoulos. Vedeta a făcut declarații despre relația lor și despre gelozia în cuplu.

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea alături de artistul grec Nikos Papadopoulos.

Aceasta a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că actualul ei iubit este gelos, în schim ea nu este geloasă.

”Este gelos, dar nu mai stau să dau explicații unde am fost și ce am făcut. Mă mai întreabă unde merf și ce fac, dar noi suntem mereu în contact. Dar nu există să mi se impună să nu fac ceva, e bine să ne informăm”, a afirmat vedeta, citată de revista Viva.

”Eu nu aș putea să fiu geloasă, pentru că în anii ăștia, când oamenii nu știau că suntem împreună, am văzut multe. Una a venit și l-a pupat pe gură, o fană, asta e. Am încredere în mine și nu sunt geloasă. Noi avem o relație monogamă, iar când ne vom plictisi, ne vom spune și gata”, a adăugat Adriana Bahmuțeanu.

”Pun preț pe mine”

”Eu nu știu ce vrea el, dar eu pe viitor mă văd pe mine, pun preț pe mine. Mă văd înconjurată de prieteni și familie, atât. În ultima vreme m-am gândit că cea mai importantă persoană pentru mine sunt eu”, a mai precizat Adriana Bahmuțeanu.

Locuiesc împreună

Adriana Bahmuțeanu și actualul ei iubit, Nikos Papadopoulos, locuiesc împreună. Vedeta a explicat și de ce l-a ținut ascuns până acum pe partenerul ei.

”Noi ne-am mutat de mult împreună, nu de acum, ţi-am zis, inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o. În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru a nu îl expune pe Nikos unor situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii.

El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreţi, a înţeles şi dacă nu era chestia cu izolarea de la Techirghiol probabil nici acum nu ar fi ştiut oamenii, publicul larg, că noi suntem împreună…”,a mărturisit vedeta de curând.

citește și...