Pe cine susține Andra Voloș în finala ”Puterea Dragostei”. Fosta concurentă și-a spus foarte clar părerea

24.07.2020, 09:11
Pe cine susține Andra Voloș în finala ”Puterea Dragostei”. Fosta concurentă și-a spus foarte clar părerea
Pe cine susține Andra Voloș în finala ”Puterea Dragostei”. Fosta concurentă și-a spus foarte clar părerea

Andra Voloș, fostă concurentă la show-ul ”Puterea Dragostei”, a dezvăluit pe cine susține în finala din acest sezon a emisiunii.

Andra Voloș a mărturisit că și-ar dori ca Bianca să fie cea care va câștiga marea finală a show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei. Aceasta a explicat și care sunt motivele pentru care o susține pe Bianca.

„Eu o susțin pe Bianca pentru că e singura fată care a stat cel mai mult și chiar a demonstrat. Ea a luptat și acum iubește și suferă. Am vorbit cu ea zilele astea… M-am pus în locul ei. Eu dacă aș fi stat acolo încă un an după ce am câștigat și știu ce trăiri și senzații sunt acolo… dacă a mai stat un an, chiar merită. Ea a suferit mult în relația asta, a trecut peste multe.

Lăsând la o parte conflictele pe care le-am mai avut cu ea în emisiune, nu cred că a fost o fată cu care să nu fi avut conflict, și cu Deea m-am înțepat la un moment dat… Așa cum spuneam, Bianca trebuie să câștige.

Eu am câștigat deja, i-am luat trofeul și am plecat. Sunt fericită, chiar dacă am trecut prin perioade mai grele, prin teste și prin suferințe. Conteză că sunt fericită și că în sinea mea eu mă cred câștigătoare și învingătoare”, a spus Andra Voloș, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, potrivit wowbiz.ro.

Când are loc marea finală a sezonului al doilea de la ”Puterea Dragostei”

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie.

În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor afla în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.
Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

„Vom avea un câștigător și o câștigătoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și sumă fabuloasă de 10.000 euro fiecare”, a spus Andreea Mantea.

Când începe sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai se pregătește de final.

citește și...