Jador, cucerit de o concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ”O să o iau de nevastă dacă se îngrașă”

16.12.2020, 11:22
Jador, cucerit de o concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ”O să o iau de nevastă dacă se îngrașă”
Jador, cucerit de o concurentă de la ”Bravo, ai stil”. ”O să o iau de nevastă dacă se îngrașă”

Jador a făcut un comentariu neașteptat la adresa uneia dintre vedetele care concurează la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Jador a fost cucerit de Theo Rose, una dintre vedetele care concurează pentru câștigarea marelui premiu de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” din acest sezon. Artistul si-a exprimat dorinta de a o lua chiar de nevasta pe cea care i-a furat inima. Theo Rose este însă implicată într-o relație de mai bine de trei ani.

Potrivit kanald.ro, în mediul online, Jador a glumit, spunând că ar lua-o de soție pe cântăreața Theo Rose, dacă aceasta ar mai pune câteva kilograme pe ea. Theo Rose i-a dat imediat replica lui Jador. ”Aaaa, cred că de aia nu mă îngraș eu deloc. Îi e frică organismului că dacă mă îngraș mă iei de nevastă”.

Jador a anunțat că pleacă din țară anul viitor

De curând, Jador și-a anunțat fanii că va pleca din țară anul viitor, pentru o perioadă de șase luni. Artistul a venit cu câteva explicații în acest sens.

„Am primit diferite mesaje, cum că intru la închisoare, dar eu nu o să intru la închisoare și chestii din astea că eu sunt un om liniștit, unii că mă duc să fac muzică în America, unii că mă duc după o gagică nu știu unde. Nu, nu se întâmplă nimic din toate astea. Totul e bine, sunt sănătos”, a spus Jador, citat de spynews.ro.

„Nu pot să vă spun exact unde o să plec pentru că momentan vreau să țin secret asta. E o chestie care îmi face rău, dar și bine. Nu știu să vă zic dacă este o chestie negativă sau pozitivă în viața mea, ceea ce o să se întâmple, dar se întâmplă și o să merg cu capul înainte. O să existe o perioadă de inactivitate”, a completat artistul.

citește și...