Jador, despre motivul pentru care pleacă din țară. ”Nu intru la pușcărie”

10.12.2020, 14:01
Jador, despre motivul pentru care pleacă din țară. ”Nu intru la pușcărie”
Jador, despre motivul pentru care pleacă din țară. ”Nu intru la pușcărie”

După ce a dezvăluit că anul viitor va pleca din România pentru jumătate de an, Jador a revenit cu explicații în acest sens.

Cântărețul Jador a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a dat o veste total neașteptată. Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a afirmat zilele trecute că pleacă din România pentru o perioadă de cinci sau șase luni de zile. „Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva… O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador într-un InstaStory.

Acum, Jador a revenit cu explicații despre această decizie. „Nu pot să zic încă de ce. Nu intru la pușcărie, adică e ok. Nu pot să vă zic. Toată lumea se gândește că mă duc cu Costi in America, dar nu e așa. Nu plec cu muzica. O să plec pentru că așa trebuie. Plec să îmi găsesc consoarta acolo. Glumesc, desigur. Nu plec după nimeni. Ce, sunt nebun?”, a declarat Jador la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro. „Muzica o să îmi lipsească de aici. În rest nimeni. De familie sunt învățat să îmi fie dor. Sunt plecat fără ei de atâția ani. Nu știu ce să fac. Nu am cui să las mașina, am încercat să o las cuiva, dar îmi spune că dă faliment dacă pune atâta benzină. O să plec undeva pe glob, nu plec de pe Pământ. Nu o să fie ușor”, a adăugat artistul.

Ce probleme a avut Jador cu fetele pe care le-a curtat

Jador a povestit la emisiunea pe care o are la Antena Stars ce probleme a avut cu niște fete pe care le-a curtat.

”Am ieșit cu o chinezoaică, dar mi-a zis după ce am ieșit cu ea că are iubit, după care am ieșit cu o arăboiacă, cu care a dormit un prieten, dar eu nu știam, nici el nu știa de mine. Și, după accea am ieșit cu o fată, o colegă de a mea, mi-a fost mereu drag de ea. Ne știam de mult timp, nu stătea cu mine pentru bani, dar ce crezi că s-a întâmplat? Acum a postat o poză cu altul pe Instagram. Nu eram oficial împreună, ne-am despărțit, ca să zic așa, între timp, și după a postat acea poză. Chiar și așa a fost urât”, a dezvăluit el.

”Dar acum am început să vorbesc cu o altă colegă. Nu iau pauză, că sunt tânăr”, a mai spus cântărețul.

citește și...