FOTO | Cine este și cum arată Theo Rose, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

21.02.2020, 15:13
FOTO | Cine este și cum arată Theo Rose, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Cine este și cum arată Theo Rose

Theo Rose, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a atras atenția tuturor cu frumusețea și spontaneitatea sa. Iată cine este tânăra și cum arată. 

La doar 22 de ani, Theo Rose are deja numeroși fani și orice piesă pe care o lansează se bucură de mare succes. Tânăra cântă de mică, iar de la 11 ani a început să ia în serios cariera muzicală.

Cine este și cum arată Theo Rose

Absolventă a Liceului „Dinu Lipatti” din București, Theo a cochetat și cu televiziunea acum mai mulți ani și a fost coprezentatoare a unei emisiuni de talente pentru copii. 

Concurentă în noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”, bruneta spune că îi este teamă de părerea celorlați, dar că este mai mult entuziasmată decât speriată.

„Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată”, a spus Theo la intrarea în competiție

citește și...