Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin au dat detalii despre povestea lor de iubire. Cum s-au cunoscut

30.11.2020, 14:13
Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin au dat detalii despre povestea lor de iubire. Cum s-au cunoscut
Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin au dat detalii despre povestea lor de iubire. Cum s-au cunoscut

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu stabil de mai bine de trei ani. Cei doi amorezi au apărut împreună pentru prima dată într-o emisiune televizată.

Theo Rose și Alex au dat detalii despre cum a început frumoasa lor poveste de dragoste. Concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a mărturisit că l-a tachinat mult pe nepotul lui Nea Mărin înainte de a fi iubitul ei.

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin se iubesc de 3 ani

‘L-am ținut pe jar! Și știți unde-l țineam pe jar? În fața blocului, în fața barierei acolo! Noi am făcut cunoștință oficial în urmă cu vreo 7-8 ani, dar nu mi-a atras atenția’, a declarat Theo Rose, în direct la emisiunea ‘Showbiz Report’, de la Antena Stars.

‘Noi ne știam de ceva timp. Nu ne-am cunoscut fix când a fost să fim împreună și ușor ușor s-au întâmplat lucrurile. Ne-am cunoscut prin sora ei, Raluca. Nu a durat foarte mult, am vorbit pe Instagram și după ne-am văzut. A cedat repede. Ți se pare că am nevoie de prea multe?’, a adăugat și Alex.

Theo Rose și Alex s-au mutat destul de rapid împreună, mai exact după o lună de relație.

‘Ne-am mutat împreună la o lună după ce ne-am pupat. Noi nu ne-am dat seama că ne mutăm împreună. Am mers acasă să iau niște haine și m-am trezit că la maică-mea nu mai am nimic și i-am zis: ”Mamă, ce mai iau de la tine, că nu mai am ce să mai iau’, a mai spus iubitul lui Theo Rose.

Se înțeleg foarte bine

Concurenta de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ mărturisea în urmă cu ceva timp că nu este pregătită să-și întemeieze o familie.

‘Până acum doi ani, îmi doream să mă căsătoresc şi să devin mamă rapid. Să fiu mama mândră şi tânără a trei copii superbi. De doi ani au început să mă cam sperie aceste gânduri. Probabil pentru că simt că se apropie vârsta când aş putea face aceşti paşi şi realizez ce presupune o viață de familie şi cât de nepregătită sunt pentru nişte responsabilități atât de mari’, dezvăluia Theo Rose.
citește și...