Iulia Albu va apărea la Antena 1. Vedeta s-a confesat: ”De multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă”

13.07.2021, 13:00
Iulia Albu va apărea la Antena 1. Vedeta s-a confesat: ”De multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă”
Iulia Albu va apărea la Antena 1. Vedeta s-a confesat: ”De multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă”

La o lună după ce a anunțat că întrerupe colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, Iulia Albu va avea o colaborare cu postul de televiziune Antena 1. Vedeta a fost invitată la Observatorul de prânz, unde a făcut numeroase mărturisiri legate de cariera și viața sa.  ”De multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă”, a spus, printre altele, Iulia Albu.

Potrivit spynews.ro, fashion-editorul Iulia Albu face parte acum din echipa Antenei 1.

Vedeta a fost invitată la Observatorul de prânz, unde a făcut declarații despre viața și cariera sa.

Iulia Albu va apărea la Antena 1. Vedeta s-a confesat: ”Nu am o viață atât de ieșită din comun”

”Sunt o persoană destul de normală, nu am o viață atât de ieșită din comun, probabil diferă câteva lucruri. În general, toți ne trezim dimineața și încercăm să facem lucruri bune și să îi ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru. Că în viața mea se mai întâmplă să am cinci ținute în aceeași zi, da, este ceva ce nu i se întâmplă oricui. Dar în afară de asta nu e nimic ceva exotic… și animalele. Merg cu rolele, cu bicicleta, merg la echitație, alerg în pădure. Am slăbit puțin, nu pentru că țin dietă, ci doar pentru că am renunțat la zahăr. Vara asta cu siguranță voi merge la Peștișani, mie îmi place să vizitez România, îmi place să stau în țara mea. Îmi place și să plec, dar e important ca fiica mea să înțeleagă că e bine să își iubească țara”, a spus Iulia Albu la Antena 1, conform sursei anterior menționate.

”Eu gândesc lucrurile foarte simplu și de multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă, dar mie îmi place să cred că sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă, cel puțin, căderea de a-și exprima o opinie, căci astfel cu toții ne putem exprima opinia despre lucrurile pe care nu le cunoaștem. A fost foarte simplu pentru mine să fac asta (nr. critic de modă), să nu uităm că e bine să fii cel mai tare din parcare, dar atunci parcarea era goală. Dar da, am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să muncești foarte mult, să citești foarte mult, să-ți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să fii critic tu cu tine. Nu am fost genul de copil cu idoli, dar pot spune că mi-au plăcut câteva persoane de afară. Îmi plac oamenii pentru ceea ce fac ei, nu îi judec cu aceeași unitate de măsură pe toti, fiecare persoană merită apreciată și laudată atât timp cât este bună într-un domeniu și îi ajută pe cei din jurul lui”, a mai declarat Iulia Albu.

Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu Pro TV

De-a lungul anilor, Iulia Albu a apărut la diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. În luna iunie a acestui an, pe contul său de pe o rețea de socializare, Iulia Albu a anunțat că întrerupe colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, acolo unde avea, în fiecare marți, o rubrică în cadrul emisiunii ”La Măruță. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

”A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. Sunt mândra ca Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv incepand cu 2018 si nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmeaza? ? Va pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, a fost  mesajul transmis de Iulia Albu.

 

citește și...