Iulia Albu pleacă de la Pro TV. ”Un nou capitol”

23.06.2021, 10:56
Iulia Albu pleacă de la Pro TV. ”Un nou capitol”
Iulia Albu pleacă de la Pro TV. ”Un nou capitol”

Iulia Albu a anunțat că încheie colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Vedeta a prezentat, în ultimii ani, rubrica ”Martea Neagră cu Iulia Albu”! din cadrul emisiunii ”La Măruță”, pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV. Iulia Albu a mai dezvăluit că urmează să se implice într-un nou proiect.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Iulia Albu a anunțat că întrerupe colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, acolo unde avea, în fiecare marți, o rubrică în cadrul emisiunii ”La Măruță.

”A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. Sunt mândra ca Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv incepand cu 2018 si nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmeaza? ? Va pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, este mesajul transmis de Iulia Albu.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre divorțul de Mihai Albu. Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în anul 2013. Aceasta a spus că a fost dorința fostului ei partener să se separe. ”Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a spus Iulia Albu.

”E greu să spui ce nu merge într-o relație, cred că nu eram compatibili. Mi-am dat seama cu doi ani înainte să divorțăm. Ăsta e simplul adevăr! Pentru mine era ceva mai presus de soare. Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine în timpul căsătoriei cu el, nu au fost niciodată de acord. Nu a fost vorba de înșelat, nici la mine, nici la el. Dar am avut o problemă: bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră! Eu am vrut să dau la UNARTE și el a zis că dacă fac asta divorțează!“, a adăugat ea.

citește și...