Iulia Albu, detalii despre noul proiect TV. ”Eu zic da oricărei provocări”

17.07.2021, 12:15
Iulia Albu, detalii despre noul proiect TV. ”Eu zic da oricărei provocări”
Iulia Albu, detalii despre noul proiect TV. ”Eu zic da oricărei provocări”

Fashion-editorul Iulia Albu a vorbit despre noul său proiect de televiziune. Acesta va apărea la postul de televiziune Antena Stars. Noul proiect-surpriză al vedetei se va desfășura începând cu luna septembrie, anul acesta, la pastul de televiziune Antena Stars. ”Eu zic da oricărei provocări”, a declarat vedeta.

Iulia Albu este pregătită pentru noul ei proiect de televiziune de la Antena Stars.

Acesta va ajuta diverse persoane să aibă cele mai spectaculoase apariții la cele mai importante evenimente din viața lor.

Iulia Albu, detalii despre noul proiect TV. ”Mi s-a părut foarte amuzant, e o idee foarte tare”

Iulia Albu a explicat ce trebuie să facă o persoană care își dorește să ia parte la noul ei proiect de televiziune.

”Să spui o poveste bună despre tine, să mă fascinezi, după care eu să te aleg pe tine și să aduc glamour în viața ta, să îți schimb viața. Eu zic da oricărei provocări. Trebuie să mă ascultați pe mine, că eu știu cel mai bine, este proiectul meu și al echipei mele de aici de la Antena Stars. Este vorba despre proiectul I.A cu stil, știți voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a părut tare amuzant, e o idee foarte tare”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu Pro TV

De-a lungul anilor, Iulia Albu a apărut la diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. În luna iunie a acestui an, pe contul său de pe o rețea de socializare, Iulia Albu a anunțat că întrerupe colaborarea cu postul de televiziune Pro TV, acolo unde avea, în fiecare marți, o rubrică în cadrul emisiunii ”La Măruță. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

”A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. Sunt mândra ca Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv incepand cu 2018 si nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmeaza? ? Va pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba”, a fost  mesajul transmis de Iulia Albu.

citește și...