Irisha, fostă concurentă la ”Survivor”, profund afectată de războiul din Ucraina. ”Jumătate din familia mea este acolo”

02.03.2022, 13:17
Irisha, fostă concurentă la ”Survivor”, profund afectată de războiul din Ucraina. ”Jumătate din familia mea este acolo”
Irisha, fostă concurentă la ”Survivor”, profund afectată de războiul din Ucraina. ”Jumătate din familia mea este acolo”

Irisha, fostă concurentă la ”Survivor România” în anul 2021, este profund afectată de războiul din Ucraina. Aceasta a mărturisit că jumătate din familia sa se află în țara invadată de Rusia. ”Este extraordinar de trist ceea ce se întâmplă! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Jumătate din familia mea este în Ucraina”, a spus Irisha.

Irisha a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, în sezonul anterior al show-ului TV. Zanni a câștigat concursul ”Survivor România” în anul 2021.

Irisha este profund marcată de ceea ce se întâmplă în aceste zile în Ucraina, acolo unde aceasta are jumătate de familie.

Irisha, fostă concurentă la ”Survivor”, profund afectată de războiul din Ucraina. ”Nu pot să cred că în 2022 trecem prin asta”

Irina Ceban, cunoscută drept Irisha, a vorbit despre situația actuală din Ucraina. ”Este extraordinar de trist ceea ce se întâmplă! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Jumătate din familia mea este în Ucraina. Ce pot să zic mai mult de atât? Nu pot să cred că în 2022 trecem prin asta. Nu am cuvinte. Nimeni nu își dorește acest război. Absolut nimeni, în afară de Putin. Ale mele rude au încercat să plece din Ucraina și la vamă ce credeți? Nu permit bărbaților să iasă din țară, pentru că trebuie să fie gata de luptă în orice moment. Femeile nu o să își lase niciodată bărbații, deci sunt blocați acolo”, a spus Irisha, potrivit wowbiz.ro.

“În Ucraina băncile nu mai eliberează bani, la fel și în Republica Moldova. Aeroportul e închis. Jumătate din familia mea stă în Republica Moldova, jumătate stă în Ucraina. Să ne păstrăm calmul, zic. Chiar da”, a completat ea.

A șaptea zi de război în Ucraina

Miercuri, în cea de-a șaptea zi a invaziei ordonate de Vladimir Putin, Moscova susține că forțele sale au preluat controlul primului oraș important, Herson, în sudul Ucrainei, transmite Hotnews. Bombardamentele continuă asupra mai multor orașe, pe lângă Kiev fiind lovit crunt peste noapte Harkivul, iar forțele ruse par că își continuă operațiunea. Aproape 6.000 de soldați ruși au fost uciși în șase zile de război, a declarat miercuri președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

ONU estimează la 1 milion numărul de persoane strămutate în interiorul Ucrainei din cauza invaziei ruse, pe lângă sutele de mii care au fugit din această ţară. „S-a acordat multă atenţie celor care au fugit în ţările vecine, însă este important să amintim că majoritatea oamenilor afectaţi se află în Ucraina. Încă nu avem cifre cu privire la numărul de persoane strămutate în interiorul Ucrainei, însă estimăm că este vorba de circa 1 milion de oameni care au fugit în interiorul ţării sau care se află acum într-un tren, autobuz sau maşină în încercarea de a se pune la adăpost”, a declarat Karolina Lindholm Billing, responsabilă a UNHCR (Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi) pentru Ucraina, potrivit sursei citate anterior.

citește și...