Irinel Columbeanu recunoaște: ”Sunt un pic afemeiat, da”

16.12.2020, 14:14
Irinel Columbeanu recunoaște: ”Sunt un pic afemeiat, da”
Irinel Columbeanu recunoaște: ”Sunt un pic afemeiat, da”

Irinel Columbeanu a vorbit despre tumultuoasa sa viață sentimentală. Acesta a afirma că  e”un pic afemeiat”.

Cu ani în urmă, Irinel Columbeanu era un obișnuit al evenimentelor mondene și al petrecerilor de fițe. Acesta se învârtea numai în cercuri selecte, se lăfăia în lux și era înconjurat de femei frumoase și celebre. Printre vedetele cu care afaceristul a avut relații amoroase se numără Anna Lesko și Romanița Iovan. Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor. Monica Gabor, fosta sa soție, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, locuiește acum împreună cu mama ei, peste Ocean. După ce afacerile sale nu au mai mers, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua.

Irinel Columbeanu: ”Nu eu aleg femeile tinere”

Despre relațiile sale sentimentale a făcut Irinel Columbeanu declarații la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Afaceristul a afirmat că nu el este cel care alege partenere de viață tinere și este de părere că femeile au iubit la el șarmul și faptul că e săritor.

„Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg”, a răspuns el după ce a fost întrebat care este motivul pentru care își alege doar femei tinere, notează click.ro.

Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă este afemeiat, iar răspunsul a fost: „Sunt un pic afemeiat, da”. Despre ce au iubit femeile la el, afaceristul a afirmat: „Șarmul”. La întrebarea dacă se consideră un om atrăgător, Irinel Columbeanu a spus: „Eu cred că da. Probabil sunt săritor”.

 

citește și...