Adriana Bahmuțeanu, reacție dură la adresa femeilor din viața lui Irinel Columbeanu. ”Câte îi sar acum în ajutor?”

30.10.2020, 11:48
Adriana Bahmuțeanu, reacție dură la adresa femeilor din viața lui Irinel Columbeanu. ”Câte îi sar acum în ajutor?”
Adriana Bahmuțeanu, reacție dură la adresa femeilor din viața lui Irinel Columbeanu. ”Câte îi sar acum în ajutor?”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a comentat pe seama situației în care a ajuns acum Irinel Columbeanu, care a rămas fără avere. Adriana Bahmuțeanu le-a atacat pe femeile care au făcut parte din viața afaceristului și pe care acesta le-a ajutat de-a lungul anilor.

Irinel Columbeanu era, pe vremuri, un obișnuit al evenimentelor mondene și al petrecerilor de fițe. Acesta se învârtea numai în cercuri selecte, se lăfăia în lux, iar fiecare apariție a sa era impresionată, acesta fiind mereu pus la patru ace. Însă, după ce afacerile sale nu au mai mers și după ce a rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua.

Despre situația financiară a lui Irinel Columbeanu și despre femeile din viața acestuia a comentat Adriana Bahmuțeanu într-o postare în mediul online. Aceasta le critică pe fostele partenere ale afaceristului, care nu se înghesuie să îl ajute în perioada dificilă prin care trece. Cât de crudă e viață uneori!!!  Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest de 2 camere… în plus, vilă somptuoasă a fost pusă la vânzare…  Mă întreb oare câte din femeile care i-au marcat viața -pe multe dintre ele le-a căpătuit și le-a ajutat în carieră –  îi sar acum în ajutor!??!!!  Fie cu o vorba bună, fie măcar cu o locuință decentă sau alte asemenea lucruri.. Haideți, să ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rău, ba din contra, grație și lui Irinel… P. S. de asta e bine să alegi un partener în viață, nu un trofeu…”, este de părere Adriana Bahmuțeanu.

Cu cât se vinde vila din Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu

Vila din Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare, suma cerută pentru reședința respectivă fiind una fabuloasă.

Vila din Izvorani este scoasă la vânzare la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă, relatează click.ro. Dacă nu se găseşte un cumpărător, proprietatea poate fi şi închiriată pentru 15.000 de euro pe lună.

Reședința nu-i mai aparţine lui Irinel Columbeanu din anul 2012. Identitatea noului proprietar nu a fost făcută publică.

 

citește și...