Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii pe care o are la Kanal D. Ce invitat i-a dat cele mai mari emoții

08.12.2020, 13:53
Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii pe care o are la Kanal D. Ce invitat i-a dat cele mai mari emoții
Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii pe care o are la Kanal D. Ce invitat i-a dat cele mai mari emoții

Jurnalista Denise Rifai a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Denise Rifai este moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Jurnalista a mărturisit, pentru click.ro, că Viorica Dăncilă, fost premier al României, a fost invitatul care i-a dat cel mai mari emoții.

”Viorica Dăncilă. Mi-a fost teamă că se va supăra foarte tare din cauza întrebărilor. Mi s-a părut că a fost invitatul căruia i-am adresat cele mai dure întrebări. Este femeia cea mai controversată din România, prima femeie premier din România; nu este simplu să întrebi, eu femeie fiind la rândul meu, cum s-a simțit când a fost făcută ”proasta României” de către colegii de partid. Știam că trebuie să întreb, orice jurnalist ar fi trebuit să întrebe asta, dar sunt puțini cei care ar fi avut curaj să o facă și sunt puțini invitați care ar fi avut curaj să răspundă la această întrebare”, a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai, despre viața personală

Jurnalista a făcut declarații și despre viața sa personală. ”Sunt curtată, primesc cu bucurie complimente, am fost întotdeauna și îmi doresc foarte mult să fiu curtată până în ultima zi a vieții mele. Da, am suferit din dragoste. Nu știu cum mă percep cei de acasă, dar sunt un om implicat emoțional; și în emisiunile mele, și în viața mea personală, pun mult patos”, a afirmat ea.

”Fiecare om pe lumea asta are un om al lui, un partener al lui, alături de care ar fi frumos să treacă prin viață. Eu nu îmi concep viața mea fără un bărbat alături. Cred în iubire până în ultima zi a vieții mele”, a completat prezentatoarea de la Kanal D.

Denise Rifai a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mamă. ”Mi-aș dori tare mult să am copii. Mi-aș dori 3 băieți și o fată. Nu a fost să fie până la vârsta asta; ce diferența este între viața trăită și viața imaginată! Nu m-am gândit până acum să adopt; sunt tipul de femeie care nu ar fi deranjată dacă bărbatul din viața ei ar avea un copil din căsnicia anterioară. Îmi plac copiii, m-au bucurat întotdeauna și mi-ar plăcea tare mult că, dacă nu voi avea eu copii, să pot să îi cresc pe ai partenerului meu, dacă el ar avea, pentru că vorbim ipotetic la acest moment”, a declarat aceasta.

citește și...