Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor. ”A fost și în București pe timpul pandemiei”

28.03.2021, 13:00
Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor. ”A fost și în București pe timpul pandemiei”
Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Monica Gabor. ”A fost și în București pe timpul pandemiei”

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta sa soție, Monica Gabor, a fost în București în această perioadă de pandemie și că s-a întâlnit cu ea.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Pe perioada pandemiei de coronavirus, Monica Gabor a fost în România, după cum a dezvăluit Irinel Columbeanu la emisiunea pe care Cristi Brancu o moderează la postul de televiziune Prima TV. Acesta că Monica Gabor a fost recent în București și s-au și întâlnit. „Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit libertatea.ro. Irinel Columbeanu a comentat și despre Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

Irinel Columbeanu a vorbit și despre faptul că fosta sa soție, Monica Gabor, este profesoară de limba engleză în America: „Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”.

Irinel Columbeanu, despre vila de la Izvorani, care a ars

Irinel Columbeanu a locuit împreună cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, într-o vilă de lux din Izvorani. Omul de afaceri a fost nevoit să se mute cu chirie după ce a intrat în faliment. Vila de la Izvorani nu îi mai aparținea lui Irinel Columbeanu din anul 2012. Aceasta fusese scoasă la vânzare de noul proprietar contra sumei de 3,9 milioane de euro. În data de  31 octombrie 2020, vila de la Izvorani a fost puternic afectată de un incendiu.

Irinel Columbeanu a spus, la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, că a fost vorba despre un incendiu provocat. El crede că a fost un „furt deghizat”, totul pentru frescele de mare valoare din reședință, realizate de Sabin Bălașa.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă…Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate”, a spus acesta, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...