VIDEO / Irinel Columbeanu a revenit pe rețelele de socializare! Cât de mult s-a schimbat după ce și-a pierdut averea

12.07.2020, 09:44
VIDEO / Irinel Columbeanu a revenit pe rețelele de socializare! Cât de mult s-a schimbat după ce și-a pierdut averea
Irinel Columbeanu a revenit pe rețelele de socializare! Cât de mult s-a schimbat după ce și-a pierdut averea

Irinel Columbeanu a revenit pe rețelele de socializare, după ce o lungă perioadă de timp a lipsit din mediul online! Fostul soț al Monicăi Gabor este total schimbat și a îmbătrânit destul de mult de când și-a pierdut toată averea.

Din toamna anului trecut, Irinel Columbeanu stă cu chirie într-un apartament din Colentina, alături de Oana, iubita tinerică. Din cauza datoriilor la bănci, afaceristul a rămas fără o parte mare din bunuri, inclusiv vila de la Izorani, estimată la aproximativ ‘400.000 de euro’, scrie Click!

Ce le-a transmis fanilor virtuali

Recent, Irinel Columbeanu a realizat un filmuleț pe contul lui de Instagram în care le-a explicat fanilor virtuali de ce a lipsit în această perioadă din spațiul online. Cei mai mulți internauți nu prea au înțeles mesajul bizar al acestuia.

Irinel Columbeanu a ținut să precizeze că are de gând să se consulte și cu fiica lui, Irinuca, care are deja experiență pe Youtube.

Din videoclipul cu pricina, se observă cum Irinel a îmbătrânit extrem de mult, semn că problemele financiare l-au cam doborât.

“Bună să vă fie starea, ziua și viața. Acum treisprezece zile am fost somat să mai postez, deoarece nu am mai făcut-o de peste șase luni. În caz contrar, canalul meu de YouTube urmă să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai. În tot acest timp, am observat ce se întâmplă. Încep deja să trag unele concluzii și de abia aștept să le împărtășesc.

O voi face cât de curând. Mai am doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel. Cu abonații ei de pe YouTube, Irina reprezintă o autoritate în domeniu, dar și o mare provocare. Așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum, știe cum. Pe curând!”, a fost mesajul lui Irinel Columbeanu.

Fostul milionar de la Izvorani, plin de datorii

În 2007, el a luat un credit în numele unei companii de betoane pe care a înființat-o cu mulți ani în urmă. La vremea respectivă, Irinel Columbeanu credea că va da lovitura în afaceri și a fost garantat cu bunurile sale personale.

Atunci, milionarul ajunsese că investească sume enorme în în achiziționarea unei fabrici la Târgu Cărbunești, însă afacerea nu a fost deloc una profitabilă. Din acest motiv, Irinel Columbeanu nu a mai putut să își plătească ratele, iar în 2012 s-a trezit cu un dosar de executare silită împotriva firmei și implicit asupra lui.

Iată mesajul integral publicat de Irinel Columbeanu

citește și...