Irinel Columbeanu a pierdut vila din Izvorani! Cu cât i-a scos-o banca la licitație

25.05.2020, 21:48
Irinel Columbeanu a pierdut vila din Izvorani! Cu cât i-a scos-o banca la licitație
Irinel Columbeanu și-a pierdut toate bunurile

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn! Fostul soț al Monicăi Gabor abia dacă se mai descurcă cu banii, iar acesta a mai primit încă o lovitură dură.

Altă dată se lăfăia în lux, își permitea orice moft și se afișa la evenimente mondene cu cele mai frumoase femei. Vremurile bune au apus pentru cunoscutul milionar, în prezent el fiind falit.

Irinel Columbeanu și-a pierdut toate bunurile

Dacă în urmă cu mulți ani avea o avere evaluată la 60 de milioane de dolari, acum a ajuns să stea cu chirie într-un apartament modest din Capitală. În plus, fostul om de afaceri a pierdut și vila de la Izvorani, pe lângă zecile de terenuri din Ciolpani și trei apartamente din București.

Conform Playtech, banca a scos-o recent casa la licitație, pentru prețul de 750.000 euro.

În trecut, Irinel Columbeanu a luat un împrumut de la bancă în valoare de 5,5 milioane de euro. Din nefericire, el nu a mai reușit să își plătească ratele, iar instituția l-a executat silit.

Mai mult de atât, Irinel Columbeanu și-a scos la vânzare bolidul de lux, semn că avea nevoie disperată de bani.

Când l-a cumpărat, vehiculul lui Irinel costa în jur de 240.000 euro, dar l-a vândut cu doar 29.000 de euro.

Acum, fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să locuiască cu chirie în cartierul Colentina din Capitală. Acesta este al doilea apartament în care stă, pentru că în urmă cu câteva luni, el a fost dat afară dintr-un complex rezidențial din cauza datoriilor la chirie și întreținere.

Fostul om de afaceri locuiește cu chirie

Situația lui financiară este îngrijorătoare, ținând cont că nu și-a mai permis să plătească datoria la întreţinere în valoare de 1.800 de lei.

Cu toate greutățile, iubita tinerică, Oana Cojocaru, i-a rămas alături lui Irinel, iar cei doi au fost surprinși de mai multe ori în apropierea apartamentului în care locuiesc în prezent.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, de care a divorțat în 2011. De atunci, acesta a intrat într-un con de umbră, după ce a luat decizia de a nu mai apărea la evenimente publice.

În perioada în care era însurat cu Monica Gabor, Irinel o răsfăța cu cadouri dintre cele mai scumpe și îi oferea tot confortul.

citește și...