Motivul pentru care Irinel Columbeanu nu a fost prezent la procesul cu Monica Gabor. Ce a pățit fostul afacerist

04.06.2020, 15:53
Motivul pentru care Irinel Columbeanu nu a fost prezent la procesul cu Monica Gabor. Ce a pățit fostul afacerist
Irinel Columbeanu a cerut falimentul firmei Monicăi Gabor

Situație neprevăzută pentru Irinel Columbeanu! Fostul afacerist a ratat procesul cu fosta lui soție, Monica Gabor, dintr-un motiv uluitor. Acesta a rămas blocat în trafic.

Irinel Columbeanu ceruse de curând lichidarea firmei pe care o deținea alături de fosta lui soție, Monica, Media SRL. Bărbatul a avut câștig de cauză în procesul cu Monica, după ce a solicitat în instanță falimentul și scoaterea la licitație a bunurilor deținute de firmă.

Irinel Columbeanu a cerut falimentul firmei Monicăi Gabor

Deși avocații lui Irinel Columbeanu i-au trimis mai multe mailuri Monicăi Gabor, stabilită de mulți ani în SUA, pentru a clarifica situația cu firma, aceasta nu a răspuns nici până acum.

‘Reclamantul prin avocat, solicită acordarea unui termen în vederea audierii reclamantului, acesta neputând fi prezent la acest termen de judecată, întrucât este blocat în trafic.

Instanța constată că niciunul din cei doi asociați nu s-au prezentat în vederea audierii, deși au fost legal citați în acest sens, astfel încât, în baza art. 262 alin 2 C__, va proceda în continuare la soluționarea cauzei’, se arată în documentul redactat de grefierul de la Tribunalul București, scrie Wowbiz.ro. 

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului

Irinel Columbeanu se confruntă cu mari probleme financiare! În 2007, era considerat unul dintre miliardarii României. Dacă în trecut conducea noul model de Rolls Ryce Phantonm EWB, acum a fost văzut la volanul unei mașini ieftine.

După ce a murit tatăl său, afacerile au început să se ducă pe râpă. Necazurile lui Columbeanu au început după ce a pierdut un proces cu o bancă ce i-a acordat un împrumut de şapte milioane de euro.

Mai mult de atât, fostul soț al Monicăi Gabor a fost nevoit să plece din palatul de la Izvorani și s-a mutat cu chirie într-un cartier modest din Capitală. În plus, a decis să își trimită fiica în America, la mama ei.

‘Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez Anna de Noaielles, unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei’, au declarat apropiații lui pentru Click!

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în 2008 și 7 milioane de euro în 2009.

citește și...