Irinel Columbeanu, îngropat în datorii! Fostul soț al Monicăi Gabor nu-și mai revine. Ce sumă imensă datorează băncilor

26.06.2020, 23:12
Irinel Columbeanu, îngropat în datorii! Fostul soț al Monicăi Gabor nu-și mai revine. Ce sumă imensă datorează băncilor
Irinel Columbeanu, îngropat în datorii! Fostul soț al Monicăi Gabor nu-și mai revine. Ce sumă imensă datorează băncilor/ foto: captura video

Irinel Columbeanu are din ce în ce mai multe probleme! Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să fie îngropat în datorii și pare că nu își mai revine din criza financiară. Fostul afacerist s-a mutat din palatul lui din Izvorani și a acumulat o datorie imensă la bancă.

Au trecut luni bune de când Irinel Columbeanu nu mai locuiește în vila imensă de la Izvorani și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest, alături de iubita lui tinerică.

Irinel Columbeanu are mari probleme cu banii

De asemenea, a renunțat și la bolizii de lux, iar acum circulă cu o mașină normală, care nu mai atrage toate privirile domnișoarelor. Din milionarul de altă dată, Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Conform Wowbiz, acesta a rămas și cu o datorie imensă la bancă.

Se pare că fostul afacerist ar datora aproximativ 3.000.000 de euro! În 2007, el a luat un credit în numele unei companii de betoane pe care a înființat-o cu mulți ani în urmă. La vremea respectivă, Irinel Columbeanu credea că va da lovitura în afaceri și a fost garantat cu bunurile sale personale.

Fostul milionar de la Izvorani, plin de datorii

Atunci, milionarul ajunsese că investească sume enorme în în achiziționarea unei fabrici la Târgu Cărbunești, însă afacerea nu a fost deloc una profitabilă. Din acest motiv, Irinel Columbeanu nu a mai putut să își plătească ratele, iar în 2012 s-a trezit cu un dosar de executare silită împotriva firmei și implicit asupra lui.

“S-a pus poprire pe toate conturile, este vorba de firma TurboCim care acum 5 – 6 ani avea vreo 200 de angajati. S-a demarat deja, de vreo 2 săptămâni procedura de insolvenţă. Sunt nişte bani care vin la bugetul local”, explica Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, în 2013.

La începutul acestui an, Irinel Columbeanu a fost dat afară din apartamentul cu două camere din cartierul Cosmopolis din cauza datoriilor uriașe la întreținere, scrie click.ro.

Astfel, a fost nevoit să se mute într-un apartament din zona Colentina, tot cu chirie. Pentru a mai face rost de bani, el a vândul și celebrul său Bentley, iar în prezent conduce un Opel second-hand.

citește și...