Irina Fodor, dezvăluiri din culisele ”America Express”. ”Doamna doctor chiar a avut de lucru anul acesta cu noi, atât de mult încât, epuizată fiind a avut și ea nevoie de perfuzii”

23.11.2022, 14:06
Irina Fodor, dezvăluiri din culisele ”America Express”. ”Doamna doctor chiar a avut de lucru anul acesta cu noi, atât de mult încât, epuizată fiind a avut și ea nevoie de perfuzii”
Irina Fodor, dezvăluri din culisele ”America Express”

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii ”America Express”, a făcut dezvăluiri din culisele reality show-ului care urmează să fie difuzat în curând de postul de televiziune Antena 1. ”Doamna doctor chiar a avut de lucru anul acesta cu noi, atât de mult încât, epuizată fiind a avut și ea nevoie de perfuzii”, a spus aceasta.

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”. Aceasta a dat detalii, la Antena Stars, din culisele emisiunii care urmează să fie difuzată în curând la Antena 1.

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele ”America Express”. ”A fost sezonul cu cele mai multe îmbolnăviri, de toate feluri posibile”

„Cred că a fost sezonul cu cele mai multe îmbolnăviri, de toate feluri posibile, adică de la alergii la enterocolite, la tot felul de gripe și răceli. Doamna doctor chiar a avut de lucru anul acesta cu noi, atât de mult încât, epuizată fiind a avut și ea nevoie de perfuzii. Nici nu știu cu ce să încep, căci au fost atât de multe lucruri altfel față de ce știm noi încât mi-ar fi foarte greu să descriu un proiect de amploarea asta care a durat două luni, în țările astea minunate, pline de culoare și de energie, o cultură total diferită. Nu știu cum aș putea să descriu toate lucrurile astea într-o frază sau două”, a detaliat Irina Fodor, potrivit spynews.ro.


Vedeta a povestit și ât de geu i-a fost să stea departe de familie pe durata filmărilor pentru show: „Foarte mare a fost dorul de ei, speram că mă voi obișnui, speram că anul acesta o să fie mai simplu, pentru că e deja a doua oară și se spune că odată cu experiența lucrurile devin mai ușoare, dar nu, n-au fost mai ușoare, a fost la fel de greu. Din momentul în care am tras ușa casei după mine, m-am urcat în mașină și tot drumul până la aeroport am bocit. E o ruptură așa de puternică, știu că nu e definitivă, doar că desprinderea aia de acasă nu se poate compara cu nimic, mi se pare că s-a dus totul de râpă”.

citește și...