Ipostaza tandră în care s-au afișat Andreea Bănică și soțul ei. ”Mi-a promis”

30.06.2021, 16:21
Ipostaza tandră în care s-au afișat Andreea Bănică și soțul ei. ”Mi-a promis”
Ipostaza tandră în care s-au afișat Andreea Bănică și soțul ei. ”Mi-a promis”

Cântăreața Andreea Bănică s-a afișat într-o ipostază plină de tandrețe alături de partenerul ei de viață, Lucian Mitrea. Cei doi sunt căsătoriți de foarte mulți ani și au îmnpreună doi copii. Andreea Bănică formează un cuplu extraordinar de frumos și foarte unit cu Lucian Mitrea. Internauții au fost foarte încântați să-i vadă pe cei doi într-o ipostază care demonstrează cât de mult se iubesc cei doi.

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 12 ani anul trecut. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar acum, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

Pe contul său de socializare, Andreea Bănică a publicat o imagine în care apare alături de partenerul ei de viață, Lucian Mitrea.

Ipostaza tandră în care s-au afișat Andreea Bănică și soțul ei. Au curs complimentele de la internauți

În imaginea respectivă, Andreea Bănică și soțul său apar îmbrățișați la o terasă, la mare. ”Mi-a promis ca o sa ma faca sa zambesc toata viata! @lucianmitrea”, a scris artista în dreptul fotografiei.

Fotografia i-a impresionat pe fanii cântărteței, care i-au transmis numeroase mesaje.

”Meriți toată dragostea lui”, ”Sunteți o pereche minunată”!, ”Sunteți o familie minunată”, ”Sunteți superbi”, ”Sunteți un cuplu de vis”, ”Sunteti un coplu foarte frumos,o familie frumoasa si niste parintii foarte dedicati si iubitori”, ”Sunteți o familie de dat exemplu!”, Sunteti cel mai frumos model de familie!!!!”, sunt doar câteva dintre mesaje internauților.

Ce spunea Andreea Bănică despre partenerul ei de viață

”Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?  După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică a explicat că, cu ani în urmă, neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dat fiind că Lucian i-a fost impresar. Acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor. „Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică

 

citește și...