Ipostaza în care au fost surprinse Irina Fodor și Gina Pistol. Gesturile lor spun tot despre cum se înțeleg!

08.09.2021, 13:32
Ipostaza în care au fost surprinse Irina Fodor și Gina Pistol. Gesturile lor spun tot despre cum se înțeleg!
Ipostaza în care au fost surprinse Irina Fodor și Gina Pistol. Gesturile lor spun tot despre cum se înțeleg!

Irina Fodor și Gina Pistol s-au întâlnit la avanpremiera ”Asia Express” cu Gina Pistol, cea care a prezentat show-ul înaintea ei. Ipostaza în care au fost surprinase cele două vedete arată că acestea se înțeleg cât se poate de bine și că relația lor este una foarte bună. Irina Fodor este cea care i-a ținut loc Ginei Pistol și în ultimul sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.

Noul sezon ”Asia Express” a pornit pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Ipostaza în care au fost surprinse Irina Fodor și Gina Pistol. A fost ambele numai un zâmbet

Irina Fodor și Gina Pistol s-au întâlnit, alături de alți participanți la ”Asia Express”, pentru a vedea primul episod din acest sezon al emisiunii. cele două au fost extrem de încântate să se revadă, după cum se poate observa și din fotografiea postat de Irina Fodor pe contul său de socializare. Au fost ambele numai un zâmbet și s-au îmbrățișat cu mare drag.

”Aseară, ne-am întâlnit cu toții să vedem, în avanpremieră, primul episod din @asiaexpressromania ❤️ A fost MAGNIFIC!? Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut! De abia aștep să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie?”, le-a transmis Irina Fodor celor care o urmăresc în mediul online.

Cât de greu i-a fost Irinei Fodor la ”Asia Express”

Irina Fodor a mărturisit că i-a fost foarte greu pe să plece la ”Asia Express” și să stea departe de soțul ei și de fiica lor.

”A fost greu pentru că era o luptă care se dădea în mine, erau sentimente contradictorii, eram cu inima frântă că trebuie să plec două luni de lângă copil și de lângă soț și nu-mi imaginam cum ar putea fi astea două luni departe de ei, în același timp știam că nu o să spun ”Nu””, a declarat Irina Fodor, citată de spynews.ro.

citește și...