Ipostaza în care a pozat graviduța Olimpia Melinte. ”Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată mai împlinită, mai liniștită, mai… curajoasă”

02.03.2021, 15:24
Ipostaza în care a pozat graviduța Olimpia Melinte. ”Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată mai împlinită, mai liniștită, mai... curajoasă”
Ipostaza în care a pozat Olimpia Melinte. ”Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată mai împlinită, mai liniștită, mai... curajoasă”

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, actrița Olimpia Melinte a realizat o ședință foto și le-a arătat și fanilor ce a ieșit.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit că va naște în primăvara acestui an. Va aduce pe lume o fetiță. Actrița formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani. Olimpia Melinte, în vârstă de 34 de ani, se află în ultimul trimestru de sarcină. Vedeta a realizat o ședință foto și le-a arătat și fanilor rezultatul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

”Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată mai împlinită, mai liniștită, mai… curajoasă. Fotografia asta a fost făcută ieri și mi se pare că spune tot ce n-am cum să exprim în cuvinte. Simt că primăvara asta e pur și simplu altfel. Pentru că anul trecut cam pe vremea asta se instala starea de urgență, pentru că ne-a fost greu, pentru că n-am renunțat, pentru asta și pentru multe altele, primăvara asta este despre iubire! Să vă fie bine! ?”, este mesajul pe care Olimpia Melinte l-a scris în dreptul imaginii.

 

Olimpia Melinte, despre revenirea pe platourile de filmare după naștere

Olimpia Melinte a mărturisit de curând că vrea să se întoarcă rapid pe platourile de filmare după ce va da naștere celui de-al doilea copil.

Vedeta explicat că își dorește totuși să stea câteva luni cu bebelușul.

„Încă nu mi-am propus nimic. Meseria noastră este destul de flexibilă așa că știu că mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere. Știu că îmi doresc câteva luni în care să stau cu bebelușul, deja visez la zilele în care ne vom plimba, vom lenevi și vom descoperi lumea împreună”, a declarat Olimpia Melinte.

citește și...