Ioana Simion, zi onomastică fără Ilie Năstase. De ce nu a fost acesta alături de soția sa

08.01.2021, 16:21
Ioana Simion, zi onomastică fără Ilie Năstase. De ce nu a fost acesta alături de soția sa
Ioana Simion, zi onomastică fără Ilie Năstase. De ce nu a fost acesta alături de soția sa

Ioana Simion și-a sărbătorit  onomastica fără partenerul său de viață,  celebrul campion la tenis Ilie Năstase.

De Sfântul Ion, 7 ianuarie, Ioana Simion și-a sărbătorit ziua numelui. Aceasta  a petrecut în compania prietenelor, însă nu l-a avut aproape pe soțul său, Ilie Năstase. Ioana Simion a explicat care a fost motivul pentru care Ilie Năstase a lipsit de lângă ea. „A fost o zi superbă. Mă aflu în inima munților să mă relaxez. Sunt undeva în zona Hunedoara, e un peisaj de vis. Ilie nu a putut să mă însoțească, pentru că avea de semnat niște contracte la București. Am luat două prietene bune și am plecat. Nu e genul de bărbat posesiv, mă lasă să plec singură”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Ioana Simion abia așteaptă cadoul pe care Ilie Năstase i l-a promis de ziua onomastică: ”Ultima dată mi-a luat mașină de ziua mea, acum vom pleca în vacanță în Maldive”.

 

Cum o alintă Ilie Năstase pe Ioana Simion

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului 2020. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ioana Simion a dezvăluit de curând ce calități au impresionat-o la Ilie Năstase, dar și cum o alintă acesta.

”Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult”, a mai mărturisit Ioana Simion.

citește și...