Ce cadouri a primit Oana Lis de ziua onomastică. ”Nu mai contează atât de mult lucrurile materiale”

08.01.2021, 12:45
Ce cadouri a primit Oana Lis de ziua onomastică. ”Nu mai contează atât de mult lucrurile materiale”
Ce cadouri a primit Oana Lis de ziua onomastică. ”Nu mai contează atât de mult lucrurile materiale”

Oana Lis a dezvăluit ce cadouri a primit de ziua sa de nume, de Sfântul Ion.

Oana Lis s-a numărat printre cei care și-au sărbătorit ziua de nume de Sfântul Ion. Aceasta a dezvăluit ce cadouri a primit de ziua sa onomastică. ”A luat pensia (n.r. Viorel Lis, soțul ei), o să îmi dea niște bani din pensia lui. Nu mai contează atât de mult lucrurile materiale. Cadouri am primit mai mult virtuale, urări foarte multe de la oameni dragi, dar și de la oameni mai puțin aprpiați de pe internet, oameni care nu credeam că se gândesc la mine. M-am bucurat și mă bucur de fiecare mesaj, de fiecare energie bună care vine spre mine”, a declarat Oana Lis, potrivit spynews.ro.

„Înainte mă petreceam mult mai frumos, astăzi m-am scos singură în oraș, am mâncat ceva bun. Mi-e dor de petrecerile de dinainte, nu pot să spun că sunt în culmea fericirii, dar fiecare zi e frumoasă și trebuie să ne bucurăm de ea așa cum e. Doamne ajută să am toată viața bani să ies singură în oraș. Când eram mică eram foarte rușinoasă. Am observat la multor femei le este jenă să se ducă singure undeva. Dar psihologia m-a învățat să mă obișnuiesc să stau singură. Mă bucur de singurătatea mea. Este normal să mă feresc de prieteni perioada asta pentru a-l proteja pe Viorel cât voi mai putea”, a adăugat ea.

Oana Lis își dorește să fie mamă

Oana Lis își dorește foarte mult să devină mamă. Acesta a explicat că a făcut demersuri pentru a putea adopta un copil.

Partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre dorința sa de a deveni mamă.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte, de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a declarat Oana Lis la emisiunea ”Star Magazine, de la postul de televiziune Antena Stars.

Oana Lis, nedespărțită de Viorel Lis

Oana Lis a făcut recent declarații și despre partenerul său de viață, Viorel Lis, pe care îl susține cu tot ce poate.

Oana Lis a afirmat că, în ciuda problemelor, umorul a fost un ingredient important în relația sa cu fostul edil al Bucureștiului.

„Eu îi dau putere și consider că iubirea dă foarte multă putere îți dă motivația de a trăi și atunci când știi că poți să vezi persoana dragă e bine. Dimineața facem glume unul de altul, e super haios. În continuare ne-am păstrat simțul umorului și întotdeauna ăsta a fost un ingredient principal între noi”, a afirmat ea.

citește și...