Ioana Simion și Ilie Năstase se pregătesc de divorț. ”Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei”

02.03.2021, 09:45
Ioana Simion și Ilie Năstase se pregătesc de divorț. ”Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei”
Ioana Simion și Ilie Năstase se pregătesc de divorț. ”Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei”

Se pare că mariajul dintre Ioana Simion și fostul campion la tenis Ilie Năstase se apropie de final. Cei doi se pregătesc de divorț.

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara anului trecut. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și iubita acestuia, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Acum, însă, mariajul dintre Ioana Simion și Ilie Năstase se pare că se apropie de final. Cei doi ar urma să divorțeze. Bruneta este decisă să pună capăt căsniciei, iar Ilie Năastase vrea să se separe în instanță, nu la notar, pe cale amiabilă.

“Da, Ioana divorțează. Mâine (n.r. marți) va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s -au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au declarat surse din apropierea familiei Năstase pentru click.ro.

Scandal monstru între Ilie Năstase și Ioana Simion la începutul lunii ianuarie

În data de 8 ianuarie a acestui an, Ioana Simion a sunat la 112 după ce Ilie Năstase a fost agresiv cu ea.

“Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, povestea Ioana Simion la vremea respectivă pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, mai spunea ea.

citește și...