Ioana Simion face lumină despre situația financiară a lui Ilie Năstase. S-a spus că sportivul a vândut casa ca să-i ia mașină

29.10.2020, 12:28
Ioana Simion face lumină despre situația financiară a lui Ilie Năstase. S-a spus că sportivul a vândut casa ca să-i ia mașină
Ioana Simion face lumină despe situația financiară a lui Ilie Năstase. S-a spus că sportivul a vândut casa ca să-i ia mașină

Ioana Simion a făcut declarații după ce s-a spus că soțul său, Ilie Năstase, ar fi vândut vila ca să-i cumpere o mașină de lux.

În luna septembrie, Ioana Simion a primit un cadou în avans cu ocazia zilei sale de naștere. Ilie Năstase, soțul său, i-a cumpărat o mașină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la renumita firmă Bentley – Continental GT Sport, cu două uși. S-a spus că Ilie Năstase și-ar fi vândut casa ca să-i cumpere consoartei sale mașina de lux. Ioana Simion a ținut să lămurească situația. „Sub nicio formă nu este adevărat ce scrie în presă. Nu are legătură mașina cu vânzarea casei. Mașina a fost cadou de ziua mea. Chiar am rămas și eu surprinsă când am citit. Avem unde să stăm când venim în Capitală”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ioana Simion a comentat și despre situația financiară a partenerului ei de viață. „Stă destul de bine pe plan financiar, dar nu este cazul să dau eu detalii de genul. Mașina a fost făcută cadou, nu are nicio legătură cu casa”, a mai spus ea.

Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut nuntă în iunie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor.

Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King.

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

citește și...