Ilie Năstase, cadou de lux pentru soția sa. I-a luat Ioanei Simion o mașină de 240.000 de euro

21.08.2020, 13:56
Ilie Năstase, cadou de lux pentru soția sa. I-a luat Ioanei Simion o mașină de 240.000 de euro
Ilie Năstase, cadou de lux pentru soția sa. I-a luat Ioanei Simion o mașină de 240.000 de euro

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase o răsfață cu tot ce poate pe actuala sa soție, Ioana Simion. De ziua de naștere a acesteia, Ilie Năstase i-a făcut cadou acesteia o mașină de lux în valoare de 240.000 de euro.

Ioana Simion împlinește 45 de ani în data de 15 septembrie, însă a primit cadou în avans de la soțul său, Ilie Năstase. Acesta i-a cumpărat Ioanei Simion o mașină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la renumita firmă Bentley – Continental GT Sport, cu două uși.

“De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ”Wow, ce mașină frumoasă”. Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Au făcut nuntă în iunie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

citește și...