Ioana Dichiseanu, mărturisiri dureroare despre tatăl său. ”Mă lupt cu mine în fiecare zi. Este de neînlocuit și absența lui doare”

07.03.2022, 15:45
Ioana Dichiseanu, mărturisiri dureroare despre tatăl său. ”Mă lupt cu mine în fiecare zi. Este de neînlocuit și absența lui doare”
Ioana Dichiseanu, mărturisiri dureroare despre tatăl său. ”Mă lupt cu mine în fiecare zi. Este de neînlocuit și absența lui doare”

Ioana Dichiseanu, în vârstă de 34 de ani, a făcut mărtrisiri dureroase despre celebrul său tată, celebrul actor Ion Dichiseanu. Legendarul artist a încetat din viață în primăvara anului trecut. ”Mă lupt cu mine în fiecare zi. Este de neînlocuit și absența lui doare”, a declarat Ioana Dichiseanu în cadrul unui interviu.

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție regretatului actor Ion Dichiseanu în anul 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, însă relația lor a continuat să fie foarte bună. Marele actor Ion Dichiseanu a încetat din viață în data de 20 mai 2021.

Ioana Dichiseanu a vorbit despre dispariția celebrului său tată într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. ”A trecut atât de repede timpul încât se împlinește un an de când viața mea nu va mai fi niciodată la fel”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu, mărturisiri dureroare despre tatăl său. ”Îl visez frecvent”

”Îl visez frecvent și sunt anumite ipostaze în care îmi apare în vis și sunt conștientă că reprezintă un cumul de gânduri de peste zi. Altele, în schimb, au fost mult prea palpabile și sunt convinsă că au o însemnătate anume. Cert este că exista ceva “dincolo” și nimeni în această lume nu mă poate convinge că ar cunoaște adevărul. Eu cred doar în Dumnezeu și în tatăl meu”, a mai spus vedeta.

Întrebată despre cum a reușit să treacă peste suferința provocată de pierderea tatălui său, Ioana Dichiseanu a răspuns: ”Susținerea familiei a fost crucială pentru ca eu să pot depăși acele momente. Dacă nu ar fi fost mama, Anastasia, Adi, toți alături de mine… poate că astăzi eu nu mai eram capabilă să fiu coerentă. Toată perioada în care tata a fost spitalizat și, ulterior, finalul pe care nu ni-l doream, m-au afectat atât pe plan psihic cât și fizic. Mă lupt cu mine în fiecare zi. Este de neînlocuit și absența lui doare…”.

Artista a dezvăluit și cum a resimțit fiica sa, Anastasia, lipsa bunicului său: ”Când tata a fost internat prima dată, Anastasia îi făcea scrisori lui Doamne-Doamne să îl roage sa îl aducă pe Dichi acasă. Atunci când s-a întors, Anastasia avea grijă de el și se ghemuia la pieptul lui spunându-i: „Dichi, să nu mai pleci niciodată de lângă mine!”. În ziua în care tata „a plecat” i-am spus Anastasiei că Dichi e la îngeri și că nu va mai veni. A fost foarte tristă. Și azi ea îl include în jocurile sale, în plimbările pe care le facem sau la masă. Îi este dor de el și îi simte lipsa”.

citește și...