Ioana Dichiseanu, despre vacanțele petrecute alături de regretatul său tată, Ion Dichiseanu. ”Era distracție, veselie, era o atmosferă specială”

03.07.2022, 12:43
Ioana Dichiseanu, despre vacanțele petrecute alături de regretatul său tată, Ion Dichiseanu. ”Era distracție, veselie, era o atmosferă specială”
Ioana Dichiseanu, despre vacanțele petrecute alături de regretatul său tată, Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, în vârstă de 34 de ani, și-a amintit de vacanțele petrecute alături de regretatul său tată, actorul Ion Dichiseanu, și de mama sa, cântăreața Simona Florescu. ”Era distracție, veselie, era o atmosferă specială. Pentru mine, când mergeam cu ai mei în vacanță, indiferent de locul în care ne aflam, știam să ne simțim bine”, a mărturisit Ioana Dichiseanu.

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție regretatului actor Ion Dichiseanu în anul 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, însă relația lor a continuat să fie foarte bună. Marele actor Ion Dichiseanu a încetat din viață în data de 20 mai 2021.

Ioana Dichiseanu și-a amintit de vacanțele pe care le petrecea alături de mama sa, Simona Florescu, și de tatăl său, legendarul actor Ion Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu, despre vacanțele petrecute alături de regretatul său tată, Ion Dichiseanu. ”Îmi spunea tot timpul să mă bucur și mă îndemna să călătoresc”

„Erau cele mai frumoase vacanțe, pentru că mergeam cu cei mai buni prieteni. Pentru mine mama și tata sunt, au fost și vor rămâne cei mai buni prieteni și era distracție, veselie, era o atmosferă specială. Pentru mine, când mergeam cu ai mei în vacanță, indiferent de locul în care ne aflam, știam să ne simțim bine”, a mărturisit Ioana Dichiseanu pentru wowbiz.ro.

„Cel mai mult ne plăcea marea. Era iubirea noastră! Mama prefera muntele, tata și cu mine eram cu marea. El făcea și niște proceduri pentru problema cu care rămăsese în urma căderii de pe cal. Era nevoit să facă tratament an de an așa că mergeam la mare vrând nevrând, dar nu era ca și cum era vreo corvoadă, pentru că ne plăcea, dat fiind faptul că era îndrăgostit de mare… Mergeam la plajă, tata m-a învățat să înot, mă supraveghea, mergeam și la piscina hotelului. Ne plimbam. Noi mergeam în special în zona Mangaliei. Erau vacanțele mai tihnite, mai liniștite”, a mai spus vedeta.

”Îmi spunea tot timpul să mă bucur și mă îndemna să călătoresc. Îmi spunea: ce poate fi mai frumos în viață că până la urmă cu astea rămâi! Călătorește, plimbă-te! M-a învățat să mă bucur de viață”, a încheiat Ioana Dichiseanu.

citește și...