Intervenția făcută de Adriana Bahmuțeanu. ”Am scăpat de un defect absolut inestetic”

20.06.2022, 11:27
Intervenția făcută de Adriana Bahmuțeanu. ”Am scăpat de un defect absolut inestetic”
Intervenția făcută de Adriana Bahmuțeanu. ”Am scăpat de un defect absolut inestetic”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, s-a lăsat pe mâna medicilor. Aceasta a povestit, pe contul ei de socializare, despre intervenția pe care și-a făcut-o. ”Am scăpat (în sfârșit!!!) de un defect absolut inestetic de pe abdomen”, le-a explicat Adriana Bahmuțeanu celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

În urrmă cu câteva zile, Adriana Bahmuțeanu le-a povestit celor care o urmăresc pe internet, despre o intervenție pe care și-a făcut-o.

Vedeta de televiziune s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a scăpa de un  un defect inestetic de pe abdomen.

Intervenția făcută de Adriana Bahmuțeanu. ”Fără să îți pese de gura lumii, de părerea unora sau a altora!!!”

”Asa aratam pe masa de interventie si asa la o ora distanta!!! Da, am ales cei mai buni profesionisti… si am scapat (in sfarsit!!!) de un defect absolut inestetic de pe abdomen!!! Fara durere, doar cu anestezie locala, ba mai mult cu rasete si moralul ridicat in sala de operatie!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

”Daca vrei sa iti faci si tu o imbunatatire estetica, sa scapi de un surplus de piele sau sa iti imbunatatesti aspectul fizic, mergi la medic, fa o schimbare, fa ceea ce simti!!! Fara sa iti pese de gura lumii, de parerea unora sau a altora!!! Vei avea mult mai multa incredere in tine si te vei simti femeie!!!! Si cauta-i pe cei mai buni!!! Eu i-am gasit!!! Medicii astia chiar se iau la tranta cu legea gravitatiei!!!😅😅😅”, a adăugat aceasta.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită de două ori

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă timp cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

citește și...