Înțelegerea dintre Shakira și Gerard Pique: Va putea Clara Chia să aibă legături cu copiii lor?

02.12.2022, 19:16

Fostul cuplu a mers luni la tribunalul din Barcelona pentru a-și ratifica acordul de custodie. Shakira și fostul ei partener, Gerard Pique, au mers în această joi la tribunalul de familie 18 din L’Hospitalet de Llobregat, din Barcelona, pentru a ratifica acordul de coabitare cu cei doi: Sasha și Milan.

Fostul cuplu s-a evitat în permanență, a intrat prin locuri diferite și nu s-a văzut față în față. Ba chiar s-au prezentat în fața judecătorului separat. Audierea a durat abia 15 minute, după care cei doi au plecat pe uși diferite.

Cântăreața columbiană a sosit îmbrăcată elegant, cu ochelari negri și o ținută închisă la culoare, în timp ce Pique a sosit cu haine casual și o șapcă, transmite marca.com.

Va putea Clara Chia să aibă contact cu copiii

Clara Chia, actuala parteneră a fostului fotbalist al Barcelonei, este considerată cauza despărțirii, deoarece a început să apară în public cu Pique în plină despărțire de Shakira și în momentul în care se negocia un acord, deoarece Shakira a ales să-și ia copiii să locuiască la Miami, lucru care se va întâmpla la începutul anului 2023.

Deși se știu puține lucruri despre termenii acordului, deoarece acesta este criptat pentru a evita scurgerile de informații. Cu toate acestea, la ieșirea de la tribunal, avocatul lui Pique, Ramon Tamborero, a precizat dacă este adevărat că acordul conține o clauză “anti Clara Chia”, care ar fi fost cerută de Shakira pentru ca tânăra de 23 de ani să nu poată locui cu copiii ei:

Acordul ar conține o clauză “anti Clara Chia”

“Este absolut fals, absolut fals. Amândoi vor putea să își vadă copiii cu viitorii lor parteneri fără nicio problemă. Este o informație care a circulat și care nu este conformă cu realitatea”, a declarat avocatul.

Câte zile își va putea vedea Gerard Pique copiii

De asemenea, a transcendat că Pique îi va putea vedea pe Milan și Sasha 10 zile pe lună. Acest lucru include o mare parte din perioadele de vacanță ale celor mici, compensând astfel lipsa contactului zilnic cu copiii, așa cum se întâmplă în prezent la Barcelona.

Cu toate acestea, ea a refuzat să dezvăluie dacă Pique își va putea schimba reședința, tot la Miami pentru a fi mai aproape de copiii săi, “din motive de confidențialitate”.

“Asta ar trebui să-l întrebați pe el, nu vă pot spune nimic altceva. Este mai bine ca acest tip de întrebări să le fie adresate lor, pentru că sunt chestiuni foarte personale”, a spus avocata.

citește și...