Clara Chía va locui acum în casa care i-a aparținut columbiancei

09.11.2022, 14:00

Odată cu confirmarea faptului că Shakira va locui în Miami alături de copiii ei, casa pe care o împărțea cu Gerard Piqué în Barcelona nu va mai fi a ei și totul pare să indice că în casă va locui noua iubită a fotbalistului, Clara Chía Martín, care a avut un rol esențial în ajungerea la un acord între fostul cuplu, după mai multe luni de dispută.

Columbianul și spaniolul au ajuns la un acord și, deși nu este confirmat, se spune că, pentru ca fotbalistul să accepte ca copiii săi să plece să locuiască în Statele Unite, cântăreața a trebuit să renunțe la casa în care fostul fotbalist va locui împreună cu iubita sa Clara Chia.

Și tocmai ultima cucerire a jucătorului a fost fundamentală pentru ca Piqué și Shakira să ajungă la un acord, Clara Chia convingându-l pe Gerard să găsească o soluție pentru ca totul să se termine în cel mai bun mod pentru fostul cuplu și pentru copiii lor Milan și Sasha.

Piqué și Shakira au anunțat un acord

“Tânăra vrea ca cei doi să rezolve lucrurile fără să se rănească unul pe celălalt și ea este cea care l-a convins pe sportiv să se calmeze și să discute, facilitând dorința mamei copiilor săi”, a relatat okdiario.com.

După mai multe săptămâni de discuții, ei au ajuns în cele din urmă la un acord marți, au anunțat avocații lor, după mai mult de 12 ore de negocieri la domiciliul columbianului și în care ambele părți s-au declarat mulțumite.

“Am semnat un acord care garantează bunăstarea copiilor noștri”

“Dorim să comunicăm că am semnat un acord care garantează bunăstarea copiilor noștri și care va fi ratificat în instanță, în cadrul unei proceduri pur formale. Singurul nostru obiectiv este de a le oferi cea mai mare siguranță și protecție și avem încredere că intimitatea lor va fi respectată. Apreciem interesul manifestat și sperăm că copiii își pot continua viața în intimitatea necesară, într-un mediu sigur și liniștit”, precizaseră Shakira și Piqué într-un comunicat.

citește și...