Shakira ar fi “izbucnit în lacrimi” la o zi după ce Piqué și Clara Chia au participat la un eveniment public

16.11.2022, 13:15

În ciuda faptului că a reușit să-l convingă pe fostul ei iubit să o lase să se mute la Miami împreună cu copiii lor, cântăreața columbiană ar fi fost văzută plângând după ce fostul ei partener a apărut în public cu Clara Chia. “Era cu două prietene și a fost rău. Era în trening, adevărul este că era…Când a ajuns, vorbea la telefon în engleză”, a declarat într-un interviu persoana care a făcut fotografiile.

Shakira a fost văzută plângând, se pare, a doua zi după ce Gerard Piqué și iubita sa, Clara Chía Martí, au participat pentru prima dată împreună la un eveniment public.

Pe 10 noiembrie, fostul fotbalist a participat la prezentarea noului său proiect profesional cu Martí, ceea ce, potrivit ¡Hola! Spania, a însemnat “un nou pas înainte” în relația lor.

Shakira ar fi în lacrimi după apariția în public a lui Pique cu Clara Chia

Cu doar două zile mai devreme, Gerard și cântăreața de la ‘Monotonia’ au semnat în sfârșit acordul privind custodia copiilor lor, Milan și Sasha.

Deși Shakira a reușit să îl convingă pe Gerard Piqué să fie de acord ca ea și cei mici să se mute la Miami, o anumită situație o afectează în continuare până în punctul în care nu își poate stăpâni lacrimile.

“Lipsa de iubire este trăită așa cum este trăită”

În acest 14 noiembrie, în timpul difuzării emisiunii “Sálvame” de la Telecinco, au fost prezentate imagini în care columbiana poate fi văzut alături de două femei la o masă de picnic într-un parc.

“Era cu două prietene și a fost rău. Era în trening, adevărul este că era... Avea o față urâtă și, de când a ajuns, vorbea la telefon în engleză”, a declarat într-un interviu persoana care a făcut fotografiile.

Martorul a declarat că Shakira și prietenele ei se aflau într-un parc din orașul Esplugues de Llobregat, în apropiere de conacul în care locuiește în prezent împreună cu copiii ei.

De asemenea, el a afirmat că “din ora și jumătate cât trebuie să fi fost acolo”, muzicianul superstar a petrecut “o oră vorbind la telefon”.

“Imediat ce [ea] a închis, a început să plângă. Nu am vrut să ne apropiem de ea pentru că se certa cu prietenele ei”, a mărturisit persoana respectivă.

“Mama mea este o super-fan, îmi zic: ‘Wow, e imposibil să îi cer o poză. Vă spun, toți am văzut că era ea și nimeni nu s-a apropiat de ea”, a adăugat ea.

În fața unor astfel de declarații, jurnalista Laura Fa, care a oferit detalii despre despărțirea dintre Piqué și Shakira, a exprimat o posibilă explicație pentru presupusa strigare a acesteia.

“Cu o zi înainte fusese prezentat noul proiect al lui Gerard Piqué și a fost prima dată când a mers cu Clara Chía în cuplu și cu naturalețea de a-l lua alături de ea și de a fi alături de ea”, a comentat ea.

“În ciuda faptului că au totul clar, lipsa de iubire este trăită așa cum este trăită”, a adăugat Fa.

Merită să amintim că Barranquillera a recunoscut deja că trăiește unul dintre cele mai “întunecate” momente din viața ei după ce a pus capăt relației cu tatăl copiilor ei.

“Și uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real”, a declarat ea pentru Elle Spania în septembrie.

Copiii Shakirei ar putea fi afectați de “noua viață a tatălui lor”

Până în prezent, Shakira și Piqué nu au făcut publice detalii despre acordul de custodie pentru Milan și Sasha; cu toate acestea, La Vanguardia a relatat că aceștia se vor muta împreună cu mama lor în Miami.

În acest sens, Beatriz Cortázar, colaboratoare a emisiunii “El programa de Ana Rosa”, a dezvăluit că, deși Gerard dorea ca copiii lor să locuiască în Barcelona pentru următorii doi ani, a cedat altfel de dragul lor.

“Sunt la o vârstă la care pot primi o mulțime de comentarii despre noua viață a tatălui lor și preferă să fie departe de lumina reflectoarelor”, a spus ea.

 

citește și...