Toate minciunile despre cazul Pique-Shakira. Fostul jucător al Barcelonei ar fi plâns în bucătăria fostei case a familiei

24.11.2022, 13:35

La câteva luni de la despărțirea controversată dintre Shakira și Gerard Pique, știrile pe această temă continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor, însă nu toate informațiile au fost corecte. Fostul jucător al Barcelonei ar fi plâns în bucătăria fostei case a familiei. Ziarul spaniol El Mundo a consultat surse apropiate familiilor celebrităților, care au negat această informație pentru rubrica lor La Otra Cronica (LOC).

În timpul negocierilor dure pe care cei doi le-au purtat în urmă cu câteva săptămâni pentru a se pune de acord asupra custodiei copiilor lor, în presă au fost spuse unele neadevăruri.

Unele mass-media au relatat că cele 12 ore de negocieri dintre fostul cuplu și avocații lor s-au încheiat cu fostul jucător al Barcelonei plângând în bucătăria fostei case a familiei. Aceștia au spus chiar că a fost consolat de columbian, întristat să-l vadă așa, transmite marca.com.

Pique nu a plâns în bucătărie

El Mundo precizează că nimic nu poate fi mai departe de adevăr decât această afirmație, întrucât nu a plâns în bucătăria Shakirei și nici nu s-a oprit în acea încăpere a casei.

Ziarul spaniol a consultat surse apropiate familiilor celebrităților, care au negat această informație pentru rubrica lor La Otra Cronica (LOC).

Fotbalistul a admis că era mai bine să-i lase pe copii să plece la Miami cu mama lor

Sursele au detaliat că tensiunea dintre omul de afaceri și cântăreață în timpul negocierilor intense a fost de așa natură încât, în mai multe rânduri, au fost la un pas de a întrerupe ședința și de a rupe orice contact.

Deși, în cele din urmă, Pique a înțeles că, de dragul copiilor săi și într-un act de generozitate, ar trebui să accepte o parte din cererile Shakirei. El a admis că era mai bine să-i lase pe copii să plece la Miami cu mama lor, deși cu o serie de condiții, benefice atât pentru copii, cât și pentru părinții lor.

Aceștia au mai precizat că Milan și Sasha vor pleca în curând la Miami împreună cu Shakira pentru a-și începe noua viață pe continentul american. Părinții lor au fost de acord ca acest lucru să se întâmple la sfârșitul vacanței de Crăciun a școlilor spaniole, în ianuarie.

Cum a fost despărțirea dintre Shakira și Pique după întâlnire

Potrivit LOC, fostul mijlocaș al Barcelonei și cântăreața de la Monotony și-au luat rămas bun într-un mod politicos, scurt și respectabil. În timp ce ea a rămas acasă să vorbească cu avocații ei, el a ieșit pe ușă cu ai lui.

Nici nu este adevărat, așa cum s-a comentat în unele emisiuni TV, că Milan și Sasha vor pleca imediat la Miami cu Shakira. Așa cum s-a menționat anterior, ei vor termina mai întâi perioada școlară în Spania.

citește și...