FOTO / Însărcinată cu al doilea copil, Sânziana Buruiană a pozat în costum de baie. ”Dar nu te-ai îngrășat deloc”

05.07.2020, 11:40
FOTO / Însărcinată cu al doilea copil, Sânziana Buruiană a pozat în costum de baie. ”Dar nu te-ai îngrășat deloc”
Însărcinată cu al doilea copil, Sânziana Buruiană a pozat în costum de baie. ”Dar nu te-ai îngrășat deloc”

Sânziana Buruiană este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Blonda a pozat sexy, în costum de baie.

Pe contul său de socializare, Sânziana Buruiană a făcut publice mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Însărcinată cu cel de-al doilea copi, blonda i-a impresionat pe fani cu apariția sa în costum de baie, aceștia transmițându-i numeroase mesaje în care o complimentează pentru felul în care arată.

”Zile însorite cu bebe în burtică”, a scris Sânziana Buruiană în dreptul imaginilor în car apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o bucată, de culoare neagră.

”Dar nu te-ai îngrășat deloc”, i-a transmis un internaut.

Sânziana Buruiană a răspuns: ”Vă mulțumesc frumos. S-a îngrășat bebelina”.

”Ești superbă”, ”Super frumoasă”, ”Ești tare faină”, au complimentat-o prietenii virtuali pe Sânziana Buruiană.

Ce spune Sânziana Buruiană despre cea de-a doua sarcină

Sânziana Buruiană a oferit, de curând, detalii despre cea de-a doua sarcină. Blonda a mărturisit că a crezut că fiica ei, Izabela, va rămâne singurul copil din familie.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Cei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016. Vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil și a oferit detalii despre cum se simte.

”Sunt foarte emoționată, abia aștept să o văd, să văd dacă seamănă cu surioara ei. Iza e cea mai încântată, ea își dorește și sora și frate, așa că pentru ea o să fie o bucurie, mai ales că își dorește să aibă o parteneră de joacă. Și tati e emoționat acum cu două fete.

Nu ne așteptam la încă o fetiță, eu credeam că Iza va rămâne singură la părinți, așa aveam în plan. Deși soțul meu mereu a zis că nu este bine să o lăsăm singură. Cred că Dumnezeu a ales ce e mai bine pentru noi”, a declarat Sânziana Buruiană în cadrul unui interviu.

citește și...